Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy magyarázzam meg hogy ez...

Hogy magyarázzam meg hogy ez zavar?

Figyelt kérdés
anyukám abban a suliban tanít ahová én is járok (engem nem tanít). És kb mindent megbeszél a tanáraimmal rólam. Mondom neki hogy az egyik tanár sztem nem bír engem, mert sosem szólít fel órán amikor pedig állandóan jelentkezem. Erre anyám ment, és "megbeszélte vele a dolgot"!!! hogy állítsam le? tudom hogy segíteni akar de ez nagyon gáz!?
2010. febr. 2. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt meg kell beszélned anyukáddal, hogy kellemetlen helyzetbe hoz téged ezzel. Biztos megérti.

Egyébként meg minden szülő beszél a munkahelyén a gyermekeiről, hiszen ti vagytok a mi büszkeségeink.

Eseteleg köthetnél anyuddal kompromisszumot, és mond el neki mi az ami neked kellemetlen és ne beszéljen róla a kollegáival.

2010. febr. 2. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak. Anyukádnak ezt magától kéne tudnia, hogy nem illik. (Egyébként meg lehet, nem azért nem szólít fel a tanár, mert nem bír, hanem épp lehet, hogy anyukád miatt nem akar "zaklatni".)

Ülj le vele és nyugodt hangon elmondhatod neki, hogy ez téged nagyon zavar és szeretnéd, ha nem tenné.

2010. febr. 2. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Magyarázd meg neki, hogy ez a helyzet (hogy ugyanabban az intézményben, de ilyen viszonyban vagytok jelen) akaratlanul is feszültséget, egyesekben pedig rosszallást szül (pl. "persze, neki lehet, mert ő ennek meg annak a lánya" stb.), ezért nem szerencsés, ha erre még rá is tesz egy lapáttal.
2010. febr. 2. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Házi szülői értekezlet!:) Álljon be a sorba? Ugyanezt tenné gondolom egyébként is. Mi az, hogy soha nem szólít fel, ha jelentkezel.
2010. febr. 2. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!