Hogy magyarázzam meg hogy ez zavar?
Figyelt kérdés
anyukám abban a suliban tanít ahová én is járok (engem nem tanít). És kb mindent megbeszél a tanáraimmal rólam. Mondom neki hogy az egyik tanár sztem nem bír engem, mert sosem szólít fel órán amikor pedig állandóan jelentkezem. Erre anyám ment, és "megbeszélte vele a dolgot"!!! hogy állítsam le? tudom hogy segíteni akar de ez nagyon gáz!?2010. febr. 2. 22:15
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ezt meg kell beszélned anyukáddal, hogy kellemetlen helyzetbe hoz téged ezzel. Biztos megérti.
Egyébként meg minden szülő beszél a munkahelyén a gyermekeiről, hiszen ti vagytok a mi büszkeségeink.
Eseteleg köthetnél anyuddal kompromisszumot, és mond el neki mi az ami neked kellemetlen és ne beszéljen róla a kollegáival.
2/4 anonim válasza:
Nagyon sajnállak. Anyukádnak ezt magától kéne tudnia, hogy nem illik. (Egyébként meg lehet, nem azért nem szólít fel a tanár, mert nem bír, hanem épp lehet, hogy anyukád miatt nem akar "zaklatni".)
Ülj le vele és nyugodt hangon elmondhatod neki, hogy ez téged nagyon zavar és szeretnéd, ha nem tenné.
3/4 anonim válasza:
Magyarázd meg neki, hogy ez a helyzet (hogy ugyanabban az intézményben, de ilyen viszonyban vagytok jelen) akaratlanul is feszültséget, egyesekben pedig rosszallást szül (pl. "persze, neki lehet, mert ő ennek meg annak a lánya" stb.), ezért nem szerencsés, ha erre még rá is tesz egy lapáttal.
4/4 anonim válasza:
Házi szülői értekezlet!:) Álljon be a sorba? Ugyanezt tenné gondolom egyébként is. Mi az, hogy soha nem szólít fel, ha jelentkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!