Miért lakik a legtöbb nő az anyósánál, a férfi szüleinél, mikor nagyon soknak konfliktusa van az anyósával?
Figyelt kérdés
Nem provokativ a kérdés,csak észrevettem hogy ezen az oldalon mindenki panaszkodik az anyósára (és visszafelé),mégsem olvastam még egy esetet sem hogy a nő szüleinél élne valaki a párjával.2010. febr. 2. 22:13
11/15 anonim válasza:
Az anyos azt gondolja, hogy az egy szem pici fia csak az ové és senki nem veheti el tole. Szerintem ebbol sok probléma van. Mi ezért vettunk kulon házat.
12/15 anonim válasza:
Mi azért élünk anyósommal, mert nélkülünk éhen halna. Ez elég egyszerű fogalmazás, de igaz. Életem legnagyobb hibáját követtem el akkor, amikor odaköltöztem. És nem azért, mert nem szeret, nem lehet kijönni vele, hanem azért mert a végletekig kihasználja, hogy szeretjük és mindent megtennénk érte, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Az más kérdés, hogy így mi nem tudunk haladni arra, amerre kellene.
13/15 anonim válasza:
Én csak az én esetemet tudom leírni. Az exférjemmel 10 évet éltünk az ő szülei házában. Hogy miért nem az én szüleimnél, annak több oka is volt: 30 nm-es egyszobás lakásban élnek a szüleim, az ő szülei pedig családi házban. A volt férjem soha nem tudott volna Bp-re költözni, mindig is falun lakott családi házban. Valahogy kompromisszumot kellett kötni, így hát anyóshoz mentünk. Albérletre nem akartuk a pénzünket kidobni, mert akkor soha nem lett volna remény sajátra. Azóta mióta elváltunk én is vettem egy lakást és úgy tudom a volt férjem is vett telket és hamarosan építkezik rá. Nagy vonalakban ezek voltak az okok. A második férjem anyukája sokkal jobb anyós, nála is laktunk 5 hónapot két lakáscsere között. Szintén azért, mert Neki 3 szobás lakása van, ugye anyukáméknak pedig 1. Ráadásul akkor már 3-an voltunk fél éves volt a kislányunk. De már az első héten összevesztem az anyósommal, szóval hiába sokkal jobb, azért az ellentétek megvoltak és azóta sem tudjuk ezt elfelejteni, úgyhogy meg is vannak. Szóval sokszor az ésszerűség miatt, illetve mert nincs más lehetőség, azért laknak anyóssal.
14/15 anonim válasza:
Ezek szerint, majd ha anyós leszek, a lányom lakhasson nálam a családjával, de a fiam NE, mert azzal egy fizetett ellenséget engedek a házamba? Aki majd mindent elfogad, közben pedig alapból utál és szidalmaz? Szép jövő.
15/15 anonim válasza:
Nekem reménybeli anyósom pont ezek miatt az okok miatt jelentette ki,hogy hozzájuk nem mehetünk.
Pedig szeret minket nagyon,de azt mondta inkább támogatnak mindenben,de ne költözzünk oda,mert neki is fontos a jó viszony,viszont ha együtt élnénk a generációk közti ellentétek miatt lennének viták.ezt így is meg lehet oldani,szerintem:)
Úgy gondolom,valóban hülyeség ,hogy az albi kidobott pénz..Jó a párnak is,hogy ketten vannak és a saját életüket kezdhetik élni már a kezdetektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!