Szerintetek normális, hogy a szüleim nem kopognak ha bejönnek a szobámba? :S
Amúgy kérdező komolyabban nézve a dolgot ez a dolog azt is jelzi hogy van valamiféle kommunikációs szakadék (vagy generációs probléma) közted és apukád között...
többet kellene beszélgetnetek..
Hogy ne legyen lemaradva..
Meg hogy te is tanulj tőle az életről ha van mit...
úgy birom az olyan válaszokat,h kb "eltörted a kezed,és?örülj neki inkább,hogy nem vagy etióp,mert azok meg éheznek" xXXXD..csúnya leszek,de húzzatok már haza xDDD
Nállunk megszokott a kopogás,apud vagy nagyon kiváncsi(inkább) vagy tényleg csak takarít XD:D
Beszéd meg a szüleiddel,ha téged zavar :)
14L
hajjaj, az volt a vicces, hogy anyumnak van kulcsa a lakásomhoz, és volt már, h hallottam csörögni a zárat épp kellemes tevékenységek közben (amit a párommal a hálóban bonyolítottunk, csak éépp nappal :)
szóval még csak be se csenget, csak bejön :) egyem a kis szívét.
amúgy imádom anyumat, de míg vele laktam, akkor sem nagyon kopogott, inkább üvöltött, h menjek ki, mer dumálni akar velem :)
Hát én a helyedben egy fél napot meztelenül lennék az ügy érdekében és amikor bejönnek, akkor tök pucéran állnék vele szemben és ismét megkérném, hogy legközelebb kopogjon.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!