Szerintetek normális, hogy a szüleim nem kopognak ha bejönnek a szobámba? :S
Én a másik oldalról irok: 52 éves négy gyerekes anya vagyok. Nálunk természetes, hogy mindenki CSAK koppogtatás után megy be a másik szobájába. Nem azért, mert titkolni valója van, henm mert mindenkinek szüksége van arra, hogy kicsit egyedül lehessen, ha erre igénye van.
Elöfordul hogy csak egyszerüen magányra vágyom, nem csinálok semmit, DE nem akarok társaaágot. Ez mindenkinek természetes igénye, és erre a gyerekeknek is joga van.
A szobatakaritás: itt nem biztos, hogy a kérdezö rendetlen, lehet, hogy az apuka viszi túlzásba - megoldási javaslat (nálunk jól bevált) menj apukád szobájába (amikor ott van) és ott kezdj el te pakolni meg átrendezni dolgokat. HA rákérdez, akkor mond el neki, hogy csak viszonozni akarod, hogy ö a te szobádban tesz rendet.
Sztem ezt a kérdést is a moderátorok tették fel vagy vmi külön kis csapat aki forgalomgenerálásra szakosodott, nem véletlenül szavaznak le meg népnevelnek...
Ezzel is próbálják kiváltani a provokációt hogy minnél több ellenvélemény, érv és bejegyzés szülessen...
Jó pszihológia csak már kicsit átüt és enyhén törz képet ad a dolgokról ugyanis én képtelen vagyok elhinni hogy ezt bárki is képes szó nélkül tudomásul venni és természetesnek felfogni...
Nyilván a kérdezőnek sincs ínyére a dolog azért is kérdezte meg..
Végezetül pedig teszek rá ki hogy szavaz :D
Nah akkor már sejtem hogy ki savaz le mindenkit 52 éves...
Hónap dolgozója cím sikerült ebben az évben már?
:D:D:D
Amúgy kérdező!
Apád azért pakolászika szobádban mert arra kiváncsi szőz vagy e még vagy van e már mögötted kandúr...
A pakolászás csak álca valójában ellenőriz és nyomokat keres..
1x odaállíthatnál elé taccsrészegen egy nála 2x nagyobb kigyúrt kopasz csávóval!
Csá fater, bemutatom a pasimat! Ő itt Alex!!!
- Jah és már rég nem vagyok szűz! :D::D
Aztán ha van nálatok gép, örökítsd meg a képét :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!