Családos anyaként szégyellnem kéne, hogy nem sütök-főzök az ünnepekre?
23-én dolgozunk, 24-én a férjemmel a bátyától kapott halászlevet esszük (ő szakács), a gyerekeknek pedig azt készítünk, amit kérnek: ez idén a palacsinta lesz. 24-én este anyósomnál vacsorázunk, 25-én párom nagybátyjánál leszünk, 26-28 az én családomat látogatjuk.
Mézeskalácsot és bejglit sütünk a gyerekekkel, de ennyi.
Emiatt nagyon szégyellnem kéne magam? Rossz feleségnek/családanyának gondoltok emiatt?
(Őszinte véleményeket kérek, nem megerősítést, tényleg érdekel mások véleménye)
3-as válaszoló: "kari fa"
Komolyan mondom, ettől égnek áll a hajam!!!!!!!!!!
Egyszerű: kérdezd meg a többieket.
Ha volna rá igény, hogy főzz és mégsem teszed, az gáz. De ha nincs, akkor nincs mit szégyellni sem.
(De ha ennyire zavar a dolog, mert mondjuk "azért egy kicsit mégis kellene főzni"... hát akkor főzz valami kicsit! Egy egyszerűbb süti, vagy ilyesmi. Szerintem.)
Kedves családos anyuka!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, miszerint felesleges a hűtőnek főzni. Azt egyetek, ami jól esik! Ha palacsintát, akkor azt. :) A gyerekeknek meghozza a hangulatát a mézeskalács meg a bejgli. Békés karácsonyt kívánok nektek!
Nem értem, hiszen azt írtad, hogy sütsz: palacsintát, mézeskalácsot és bejglit.
Ha nem vagytok otthon, akkor minek kéne főzni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!