Mikor sírtál utoljára, és miért?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 15:25
31/38 anonim válasza:
Ma zh írás közben könnyeztem, mert szinte biztos hogy egyes lesz (második tárgyfelvétel, pót zh.. Ha egyes akkor másfél évet csúszok)
Komolyan hétfőn sírtam, mert összevesztem a barátommal.
20/L
32/38 A kérdező kommentje:
sajnállak titeket nagyon :(
utolsó, milyen tárgy?
2014. dec. 19. 22:22
33/38 anonim válasza:
Múlthét szerdán. Egyedülálló anyaként kicsit nehezebb most az életem,de aztán anyukám pont felhivott telón,na neki is bőgtem a telefonba. Meghallgatott majd mondott valami vicceset igy már inkább sírva nevettem,plusz a kicsi fiam is elmondta mennyire szeret és rajzolt nekem egy hóembert. Már nem sirtam. :)
35/38 A kérdező kommentje:
hóembeer *-*
hát igen, a matek kemény :D de még lesz 1 lehetőséged nem?
2014. dec. 19. 23:28
36/38 anonim válasza:
Multhet penteken. Akkor szuletett volna meg a babam, ha a 3. honapban nem veteltem volna el :(
37/38 anonim válasza:
Szomorúságból nem emlékszem, hogy mitől sírtam volna, de a DW epizódokat rendszeresen megkönnyezem.
38/38 anonim válasza:
ugy rendesen 4 hettel ezelott, amikor szakitottam a baratommal, aznap amikor hazaertem, meglattam az ut kozepen a kiscicamat holtan, elutotte egy kocsi, a kutyankat el kellett altatni nem sokkal korabban, es meg a szakitas heten osszevesztem nagyon csunyan 2 nagyon jo baratnommel, az egyikkel mar sosem bekulunk ki, a masik pedig akkor nagyon csunya dolgokat irt. szoval csutortok kornyeken, amikor minden osszegyult mar, nagyon kiborultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!