Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor sírtál utoljára, és miért?

Mikor sírtál utoljára, és miért?

Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 15:25
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Másfél éve, amikor meghalt a kutyám és ma majdnem örömömben, mert sok kinlódás után végre sikerült a gyakorlati vizsgám,
2014. dec. 19. 17:02
 22/38 anonim ***** válasza:
Tegnap, mert rájöttem, hogy alig 18 évesen úgy néz ki a hasam a hízástól, mintha 10 gyereket kipottyantottam volna...
2014. dec. 19. 17:14
 23/38 anonim ***** válasza:
Tegnap, mert a nagymamám megbántott a mártírkodásával,semmi kedvesség nincs benne és semmi sem jó+ kicsit érzékeny is vagyok(31hetes kismama)
2014. dec. 19. 17:49
 24/38 anonim ***** válasza:

1 éve

temetésen :(

2014. dec. 19. 18:09
 25/38 anonim ***** válasza:
2-3 napja...idegességemben ,sok a veszekedés bántás felém,amit egyre nehezebben viselek.
2014. dec. 19. 18:51
 26/38 anonim ***** válasza:
93%

Tegnap. Minden rossz osszejott ebben az evben:

Kikapcsoltak a gazt ev elejen, azota se futes se melegviz, aztan borzalmas szulesem volt, utana napokig 40 fokos lazam volt, azzal korhaz, aztan nagylanyom leegette a labat, szinten korhaz, majd ferjem kiszurta a szemet szinten korhaz... Havonta betegek vagyunk ahogy bejott a hideg. Tegnap tetozott, mikor ferjem beszolt, aztan a nagyobb gyerek elkapott valami virust az oviban es szethanyt mindent es belazasodott, a pici egesz nap nyugos volt es volt egy ora amig visitott folyamatosan mert jon a foga... Es igy.. Neeeeee akkor borult a bili es igen bőgtem nagyon.

2014. dec. 19. 18:52
 27/38 anonim ***** válasza:
2 napja mert összevesztünk a férjemmel, de azóta minden rendben :)
2014. dec. 19. 20:03
 28/38 anonim ***** válasza:

ma 18:52-nek.

Hát téged sem irigyellek.. Szegénykém, meg is értem, hogy kiborultál..

2014. dec. 19. 20:05
 29/38 anonim ***** válasza:
1 hete sírtam de nagyon. Nyílt kartörésem lett. A csontomat látni lehetett. Műtötték, most kapcsok vannak benne. Tehetetlennek érzem magam, mert pont a jobb karom van gipszben, és így még megmosakodni sem tudok rendesen..
2014. dec. 19. 20:07
 30/38 anonim ***** válasza:

Ma, az Egér úti kereszteződésben a piros lámpánál méláztam, és eszembe jutott egy kollégám, aki méltatta Domján Editet, miszerint látott egy előadást, ahol a színpadon egy fordulat a közönség felé, és potyogtak a könnyei. Szerinte ez remek dolog, ilyenre csak a nagy színészek képesek.

hát....... én bármikor, pedig közöm sincs a színészethez. Ott az Egérúti lámpánál is összejött fél perc alatt.

A lányom külföldön él. Ha csak arra gondolok, hogy a repülőtéren búcsúzkodunk, és ki tudja mikor látjuk egy mást újra... (kivéve a skyp, mert ott naponta) már hull a könnyem.

Domján Editnek is meglehetett a maga búcsúja

2014. dec. 19. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!