Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha az...

HDorkaa kérdése:

Szerintetek ciki, ha az eggyik bátyám meleg?

Figyelt kérdés
A mai nap be vallotta a bátyám nekem,hogy meleg(bennem megbízik másban nem)és eléggé meglepődtem,megijedtem.Nem tudom hogy hogyan foglalkozzak ezzel a dologgal,hisz mindig mindent nekem mond el.Az egész életéről beszámol és nagyon nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel.S.O.S

2014. dec. 18. 22:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%
Tinik azzal menőznek a fb-on, hogy azonos neműekkel smárolnak és egyebeket csinálnak - ez sem divat?
2014. dec. 19. 12:13
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
eddig is meleg volt, csak nem tudtál róla. vagyis téged nem az zavar, hogy meleg, hanem az, hogy tudsz róla! ergo, a hiba benned van, nem benne. itt neked kell őt elfogadnod. az a ciki, hogy ez probléma.
2014. dec. 19. 13:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem ciki! Örülj neki, hogy megbízik benned!
2014. dec. 19. 16:58
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat. :)Igazatok volt. Most már minden rendben van.És már rég óta meleg volt.Csak nekem is félt elmondani.Most van egy barátja is.Nagyon jól megvannak.Köszönöm a válaszokat tényleg! :)
2014. dec. 20. 08:36
 25/28 anonim ***** válasza:
Kb annyira ciki, mint hogy az én tesóm balkezes. A férfiak 10 százaléka meleg kb csak az nem ilyen nyílvánvaló, csak arról tudod aki elmondja, vagy esetleg akin nagyon látszik, de a legtöbbön egyáltalán nem látszik.
2014. dec. 20. 12:18
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem az mert én is az vagyok,aki nem próbálta még az nem tudja mit hagyott ki az életéből.
2014. dec. 29. 00:07
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem! Én pl. télen mindig majd megfagyok!

Jó lenne ágymelegítőnek!

Mindenki azt csinál amit akar!

Az hogy a tesód meleg, meg nem a te gondod!

És ne izgasd e-miatt magad!

2015. máj. 8. 20:00
 28/28 anonim válasza:

4.válaszolónak üzenem:Ez valami vicc akart lenni vagy te tényleg ilyen befogadásképtelenségben szenvedsz?..

És am nyugi! Nem ciki ha meleg! :) Főleg ha a testvéred,az mindegy ha a bátyád vagy az öcséd,meg kell védened! Ne változtasd meg a szexuális irányát! Ha nem szeretne megváltozni,ne erőszakold rá,nem csak heterók vannak a világon! :)

2016. jún. 26. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!