Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek nagyon ciki, ha...

Szerintetek nagyon ciki, ha írok neki facebookon, hogy mi van vele?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult a helyzet, mivel meleg vagyok. Van egy srác, akibe gimiben beleszerettem, de soha nem mertem odamenni hozzá beszélgetni, csak néha a folyosón köszöntem neki, ő meg vissza és ennyi. Sose voltunk jóban, de rosszban se. Szóval nem voltunk haverok. Azóta eltelt jópár év, végeztünk a főiskolával is már, és nem találkoztunk érettségi óta. Az a baj, hogy én azóta is szeretem. Mivel facebookon az ismerősöm, arra gondoltam, hogy ráírok, hogy mi a helyzet vele, de félek, hogy egyből gyanús lenne neki. Egyébként pont ez a kérdésem lényege, hogy én nem akarok ÚGY rányomulni, csak barátkozni szeretnék vele: sörözni, beszélgetni, ilyenek. Mivel tudom, hogy ő nem meleg, eszembe sincs rámozdulni, de haverként vagy barátként szeretnék mellette lenni, ha szüksége van rám. Vagy ha írok neki, mit kérdezzek tőle?

25/F

2014. okt. 16. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Ha szereted akkor nem akarsz tőle semmit? Ezt hagyjuk dehogy nem akarsz..

2.Azzal h érdeklődsz felőle h h vagy stb. még n gond

3.Ha n meleg szerintem ne erőltesd!!! 1000% h n fog meg változni egy srác kedvéért!

2014. okt. 16. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Írj neki kérdezd meg hogy mi ujság vele?

Honnan tudod hogy nem meleg 100%-ra nem lehetsz biztos amíg nem ismered meg jobban..

2014. okt. 16. 21:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy barátnője nem volt még (egyidősek vagyunk, tehát ő is 25), de szerintem sokat csajozik és ennyi. Facebookon is nők van megadva érdeklődésnek. Tényleg nem akarok rámozdulni, csak szeretném, ha valamilyen szinten az élete része lehetnék.
2014. okt. 16. 21:46
 4/6 anonim válasza:
2-nak, nekünk az undorító dolog
2014. okt. 17. 14:12
 5/6 anonim válasza:
ha nem szeretnél tőle semmit, akkor nem kattogna az agyad azon hogy mi lehet vele. Természetes hogy a közelébe szeretnél lenni de azért mert FONTOS neked! ne hazudj magadnak.. hidd el sokkal rosszabb az amikor a közeledbe van vki akit te szeretsz vagy vonzódsz hozzá és ő meg nem úgy hozzád ahogy azt te szeretnéd! tapasztalatból mondom... tudnék mesélni ehhez hasonló sztorit mert jelenleg hasonló helyzetben vagyok.. sőt rosszabb helyzetbe!
2014. okt. 17. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:
nem lesz neked még rosszabb hogy reménytelenül szeretsz valakit? lehet így idővel elfelejtenéd, beleszeretnél egy meleg fiúba, de ha elkezdesz vele dumálni meg találkozgatni akkor esélyes, hogy csak szenvedni fogsz:/
2014. okt. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!