Szerintetek nagyon ciki, ha írok neki facebookon, hogy mi van vele?
Elég bonyolult a helyzet, mivel meleg vagyok. Van egy srác, akibe gimiben beleszerettem, de soha nem mertem odamenni hozzá beszélgetni, csak néha a folyosón köszöntem neki, ő meg vissza és ennyi. Sose voltunk jóban, de rosszban se. Szóval nem voltunk haverok. Azóta eltelt jópár év, végeztünk a főiskolával is már, és nem találkoztunk érettségi óta. Az a baj, hogy én azóta is szeretem. Mivel facebookon az ismerősöm, arra gondoltam, hogy ráírok, hogy mi a helyzet vele, de félek, hogy egyből gyanús lenne neki. Egyébként pont ez a kérdésem lényege, hogy én nem akarok ÚGY rányomulni, csak barátkozni szeretnék vele: sörözni, beszélgetni, ilyenek. Mivel tudom, hogy ő nem meleg, eszembe sincs rámozdulni, de haverként vagy barátként szeretnék mellette lenni, ha szüksége van rám. Vagy ha írok neki, mit kérdezzek tőle?
25/F
1. Ha szereted akkor nem akarsz tőle semmit? Ezt hagyjuk dehogy nem akarsz..
2.Azzal h érdeklődsz felőle h h vagy stb. még n gond
3.Ha n meleg szerintem ne erőltesd!!! 1000% h n fog meg változni egy srác kedvéért!
Írj neki kérdezd meg hogy mi ujság vele?
Honnan tudod hogy nem meleg 100%-ra nem lehetsz biztos amíg nem ismered meg jobban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!