Ciki manapság facebookon ismerkedni?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki eléggé tetszik, de sajnos nem nagyon futok össze vele és nem ismerem. Facebookon megtaláltam a profilját. Szerintetek gáz lenne ha facebookon írnék neki hogy megismerjem?2014. okt. 1. 15:41
1/18 anonim válasza:
Pont hogy a mai világban nem gáz:-)
3/18 anonim válasza:
en is hasonlo helyzetben vagyok csak felek mit szolna ha rairnek
4/18 anonim válasza:
Ha nem próbáljátok meg akkor tuti nem lesz semmi.. Adjátok meg magatoknak a lehetőséget.. Nem feltétlen kell egyből az elutasításra gondolni:-)
5/18 anonim válasza:
igaz de mit gondol a lany akinek irok... mert ritkan talalkozok ket hetente es nem is ismerjuk meg
egymast de tegnap is ket jokepu sraccal beszelt. bar tolem se ijedtek
meg emg
7/18 anonim válasza:
Maradok a való életnél inkább.
Nem akarok azon agyalni, hogy mi igaz abból amit látok ^^
8/18 anonim válasza:
neked a butasagod muszaj mindig mindenhova oda irnod?
9/18 anonim válasza:
Pont ebben a gondban vagyok én is, de sztem gáz. Most gondold el, hogy bejelöl egy tök ismeretlen csaj és elkezd veled ismerkedni. Hááát... főleg ha nem jön be... Élőben sokkal jobb.
10/18 anonim válasza:
#9: miért, élőben nem szólíthat le olyasvalaki, aki egyáltalán nem jön be?
Kérdező: próba szerencse. Ha annak idején én is gáznak tartottam volna, most nem lennék együtt barátnőmmel immár lassan 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!