Szerintetek ciki, ha az eggyik bátyám meleg?
Nem, ez nem ciki
Szerintem, azzal hogy ő megbízik benned,mte is nyugodtan elmondhatod nek,mhogy ez neked gyors, és nem nagyon tudsz mit kezdeni a helyzettel, hagyja, hogy feldolgozd, mert nekd sem egyszerű.
Én az egyik kollégámról tudtam meg, és más nem tudja rajtam kívül( nah már nekem első nap egyértelmű volt, hogy vagy meleg vagy látens meleg.. Engem nem zavar. Sokat mesél a szerelmi életéről, de úgy, hoyg nm mondja,mhogy barátnő vagy barát... Csak a kedvese..stb
Nekem az ikertesóm meleg. Nem érzem, hogy ciki lenne. Nagyon büszke vagyok rá az életére, arra amit ő elért, ahogy él, ahogy az emberekkel bánik.
Ha gondolod írj priviben.
27/N
"Melegnek lenni szerintem kifejezetten divat mostanában, olyan KÜLÖNLEGES lesz tőle az ember, ráadásul se ész se munka nem kell hozzá."
Ne haragudj, de erre muszáj reagálnom. Én írtam, hogy az ikertesóm meleg és kifejezetten büszke vagyok rá, nem azért mert meleg, az egy tény, hanem azért aki! Az én testvérem fogorvos, és egy nagyszerű zenész. A párja pedig tanár. Nem hinném, hogy divat lenne a melegség. Szóval ez nem úgy működik, hogy hú akkor én holnaptól meleg vagyok és akkor nem kell semmi mást letennem az asztalra divatos és különleges leszek tőle.
Számomra elég degradáló amit írtál és kissé sztereotip.
-Ne terjeszd ezt az informácit se a barátaid, se a családod körében. Ez az ő titka, akkor mondja el, és annak maikor és akinek ő szeretné.
-Beszélgess vele, ha jobban belelátsz a dolgokba, jobban megismered őt is, a helyzetet is és egyáltalán nem lesz fura.
Ne szelektáld a mondataimat, mert rögtön utána ezt írtam: "Nem állítom, hogy a bátyád ez a kategória, de jópáran biztosan."
Igenis az a vélemyénem, hogy vannak, akik hóbortból, divatból, jó dolgukban, kínjukban akarják különlegesnek láttatni és látni magukat. Ha se eszük se szorgalmuk, a kézenkfekvő módok egyike melegnek lenni. Nézd meg a tizenéveseket az iskolák előtt regelente, és megérted, miről beszélek.
Aki azért meleg, mert úgy született, azzal nekem semmi bajom. Ugyanolyan értékes embernek tekintem, mint bárki mást.
A jópáran biztosanon akadtam ki!
De igazad van, ezért elnézést kérek, nem szokásom mondatokat kiragadni, most csak elkapott a hév!
Nem értek egyet veled, úgy gondolom, hogy van aki meleg, nem divatból hóbortból, hanem mert annak született és van akinek bejön egy öltözködési stílus, amit sokan azonosítanak a melegek stílusával. Pedig szerintem nincs olyan öltözködési stílus ami a melegekre jellemző lenne. Nekik is van személyiségük, úgy mint nekünk heteróknak. Van köztük alter, rocker, elegáns irányzatot képviselő személy.
Tény, hogy ahogy te is említetted a középiskolások közül sokak öltözködési stílusát szerintem is feminim, de ez egy mostani öltözködési irányzat -nekem nem tetszik, de ez egy dolog- ettől maximum egy stílust vesznek fel és nem lesznek divat melegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!