Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El lehet ezt felejteni? Túl...

El lehet ezt felejteni? Túl lehet ezen lépni? Hasonló tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy megcsal-e a férjem, nincs rá teljesen 100%-os bizonyítékom, csak sejtem és van egy ilyen érzésem. Sokan beszélnek is erről az ismerőseim körében és van egy gyanús nő. (Biztos emlékeztek a kérdésemre, amikor is a nőt felhívtam és semmi konkrétat nem tudtam meg.)Persze a férjem váltig tagadja és azt mondja sosem csalt meg és nem is tudna, hisz szeret, imád; velem és a gyerekünkkel akarja az életét leélni, szerelmes belém még a mai napig. Ez a nő pedig azt mondta nem is érdekli. Mostanában igaz nincs semmi kimaradás és gyanús dolgok sincsenek, vagyis én úgy látom, hogy viszi mindenhová magával a telefonját, de szerinte ez nem igaz, nem titkolózik, nincs mit rejtegessen előttem. Nem fog semmivel lebukni, mert nem követett el semmit, nagyon szeret engem, neki nem kell más csak én, minden porcikámat imádja. Egyfolytában ölelget, bújik hozzám, bókol... De csak most, hogy megmondtam neki, hogy úgy érzem megcsal. Előtte is megvolt mindig a szexuális vágy irányomban, szinte állandóan szeretkezne, de mióta kérdőre vontam azóta nagyon bizonygat mindent és a kedvemben jár állandóan.

Lehet, hogy megcsalt, de rájött, hogy elveszíthet, mert az ilyen gyanús helyzetek és telefonálgatások miatt, amit ő persze tagad, elhagytam. 2 hétre elköltöztünk a kicsivel, majd visszajöttünk, hogy mindent új lappal kezdünk, sírt utánunk és könyörgött, tényleg úgy látom és érzem, hogy imád. Viszont azt a rohadt telefonszámot, amit máskor is hívogatott most a napokban is megtaláltam a telefonban, erre kiakadtam, mert sejtettem kié és kérdőre vontam.(egyszer véletlenül meghallottam, hogy valakivel enyeleg telefonon, korán reggel, kint a garázs előtt, elbújva, amit szintén letagad.) Továbbra is tagadja, de mint olvastátok sokan, gyanús, szinte bizonyos, hogy férelépett.

Tehát a férjem biztos nem fog mást mondani, mert már felhoztam a válást is, kérdeztem miért nem mondd igazat, úgy érzem csúnyán átver, mire ő azt mondta, hidd el sosem volt közöm hozzá, csakis Te vagy az életemben, soha senki más nem fog kelleni, nekem te vagy a tökéletes nő. De akkor egy vadidegen nőnek miért tudja fejből a telszámát?! Erre azt mondta, hogy tudja olyan kollégája számát is fejből, akivel csak 2-szer beszélt.

Ez a bizonytalan helyzet, pokoli és változhat egyáltalán?

Ha mégis kiderül, hogy megcsalt meg lehet ezt bocsájtani? Képes lennék rá, hogy újra bizzak benne? Most dolgozni van, de én már szinte beteges vagyok, mert most is arra gondolok, hogy lehet a nővel van és engem csak hülyít. De csak nem hazudna ennyire jól?! Ilyen bizonytalaságban tipródni, iszonyú és nem tudom, hogy meg tudom bocsájtani, ha igaz és lezárni és elfeljeteni. A kislányunkat is imádja és nincs szívem őket elválasztani egymástól.

És ha valóban nem csalt meg, akkor miért látszik teljesen úgy minden mintha igen? Ezeken ő csak mosolyog és azt mondja, csak én kombinálok és odabújik hozzám, hogy te kis butus...

Hogy lehet ebben a helyzetben jó döntést hozni?

2010. febr. 2. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

figyelj, ha nélküle is jó lenne, és ha hidegen hagy, ha nem halnál bele, akkor nincs "olyan nagy" gond.

akkor szépen vársz a jelre, és ha megkapod, otthagyod.

akkor van gond(mint pl. nálam), hogyha belehalnál, ha elhagyna. figyelj, nálam 1 év után sem állt helyre a bizalom. tudom én az eszemmel meg remélem is, hogy nem csinálja meg velem ugyanazt, mint akkor, de k.rva nehéz elviselni, hogy minden nap látja azt a nőt. és sokszor indokolatlanul b.szogatom a férjem. legalábbis remélem, hogy ndokolatlanul.

szóval, ha te erősebb és kiegyensúlyozottabb személiségű vagy, mint én, akkor nem lesz gond.:)))

2010. febr. 2. 14:44
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Kérdező!Hmmm...hol is kezdjem.Értem a dilemmádat,de azt kell hogy mondjam,hogy néha okos diplomatának kell lenni.A másiknak kell hagyni egy önálló mozgásteret,és egy szeletet amit nem kell velünk megosztania.A férfiakban alapvetően van egy csapodár hajlam,alapvetően nem monogám egyik sem.De ez természetes,ez ösztön,emiatt nem lehet haragudni rájuk!

Ne azzal foglalkozz és ne azon izgulj hogy épp mit csinál amikor nincs veled.Légy nagyvonalú,légy széleslátókörű ebben a témában is.Hozzád jön haza,téged szeret,a te gyereked apja... szeresd így.És ha megcsalt esetleg?Akkor sincs semmi,mert TE vagy akihez minden este hazajön.Ne görcsölj ezen.Ez annyira emberi és tipikus.A nők görcsölnek ezen és kisajátítanak,a férfiak meg hódítanak... Ne váljatok egy ilyen ostobaság miatt.

2010. febr. 2. 19:36
 13/18 anonim válasza:
45%

Szerintem túl sokat tipródsz, lehet, már beképzelsz olyan dolgokat, ami meg sem történt, csak félsz, hogy megtörténik.

Nem dolgozol? Otthon vagy? Foglald le magad értelmes dolgokkal!!! Ha dolgozol, menj el otthonról, legyen SAJÁT életed, ne a férjed körül forogjon minden. Önálló legyél!

Én is voltam hasonló cipőben: állandóan lestem merre megy, kivel beszél, mit csinál, mindenről tudni akartam. Ez azért volt, mert már délre elvégeztem mindent a pici mellett, s aztán csak kombináltam.

Töltsd ki minden napodat, ne legyen szabad perced, ismerkedj emberekkel!! Vagy kezdj el egy sulit!!

Ha városban laksz, erre van módod, ha falun, menj ismerősökhöz.

Nem hiszem, hogy csak színlel, és megcsal. Az lehet, hogy valami volt azzal a nővel, de lehet, csak lett volna. Te is beszélsz telefonon férfiakkal, nem? Ha nem, be vagy gubózva nagyon!!!

Ha telítve lesz a napod munkával, meg saját programokkal, majd ő fog féltékenykedni, mert látja, forognak körülötted.

Vagy váltsál munkahelyet, vagy menjetek új lakhelyre együtt. Ha tényleg szeret és nem hazudik, veled fog érezni és megtesz mindent.

Nem akartam ilyen hosszú lenni, de hasonló volt az én esetem is. Én elvégeztem az egyetemet. S nem volt időm még gondolkozni sem a munkahely és a gyerek mellett. Ekkor derült ki, mennyire szeret, mert végig segített, a gyerek az övé volt szinte végig a 3 év alatt!!

Minden jót és segíts magadon!!!

2010. febr. 2. 20:52
 14/18 anonim ***** válasza:
28%

Miért tagad? Tök egyszerű:

Nevelőapám engem kitanított a férfiak alapelvéről, amit tökéletesen alkalmaznak is: tagadni a végtelenségig. Ha az ágyban kapnak rajta, azt is letagadni, megkérdezni, hogy kinek hiszel jobban, nekem, vagy a saját szemednek. Az a nő, aki hinni akar neked, az a saját szemének se fog hinni.

Szerinted kivel enyelgett hajnalban titokban a garázsnál???

Te tipikus nő vagy, jobban hiszel neki, mint a saját szemednek és ő ezt ki is használja.

Miért ne hazudna neked? Így szeretője is van és rabszolgája is, ráadásul a gyerekével is maradhat.

Ha ehhez az kell, hogy "nyalizzon" neked, hát megteszi. Az nem kerül semmibe...

Te nem akarod elhagyni őt, mert idealista vagy továbbra is és szereted őt, nem AKAROD elhinni, hogy megcsal.

Szerintem teljesen felesleges 2 naponta megkérdezned, hogy megcsal-e és hogy mit tegyél.

Igen, megcsal.

Azt csinálsz, amit akarsz, hiszen ezt a tényt se tudod/akarod elfogadni, akkor meg tök mindegy, mit mondunk itt neked. Maradj vele és legyél vak, akkor nem idegesíted magad. Az ilyen nőknek az a legjobb megoldás.

És ezt nem bántásból mondom, tényleg így gondolom. Csukd be a szemed és akor nem fáj a fejed. Úgyse tudsz dönteni, akkor meg ez a legjobb.

2010. febr. 3. 10:21
 15/18 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, mi a helyzet azóta?
2010. febr. 3. 12:09
 16/18 A kérdező kommentje:

Minden változatlan, kedves, körbeugrál, imád, zeret minket, nincs semmi gyanús dolog...

Igaza vaan az utolsóelőttinek. Teljesen. Nem akarom elhinni, mert valószínű nem a két szememmel láttam, és nem is hiszem el azt sem, hogy képes ilyen mocsokra, de minden jel arra utal, hogy bizony képes.

Lehet vak vagyok, vagy inkább az akarok lenni, nem hiszem, mi így együtt működni fogunk mint egy család.

2010. febr. 3. 20:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam: nem fogunk már egy családként működni, nagyon ezt érzem.
2010. febr. 3. 20:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett veletek, Kérdező?
2018. ápr. 19. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!