El lehet ezt felejteni? Túl lehet ezen lépni? Hasonló tapasztalatok?
Nem tudom, hogy megcsal-e a férjem, nincs rá teljesen 100%-os bizonyítékom, csak sejtem és van egy ilyen érzésem. Sokan beszélnek is erről az ismerőseim körében és van egy gyanús nő. (Biztos emlékeztek a kérdésemre, amikor is a nőt felhívtam és semmi konkrétat nem tudtam meg.)Persze a férjem váltig tagadja és azt mondja sosem csalt meg és nem is tudna, hisz szeret, imád; velem és a gyerekünkkel akarja az életét leélni, szerelmes belém még a mai napig. Ez a nő pedig azt mondta nem is érdekli. Mostanában igaz nincs semmi kimaradás és gyanús dolgok sincsenek, vagyis én úgy látom, hogy viszi mindenhová magával a telefonját, de szerinte ez nem igaz, nem titkolózik, nincs mit rejtegessen előttem. Nem fog semmivel lebukni, mert nem követett el semmit, nagyon szeret engem, neki nem kell más csak én, minden porcikámat imádja. Egyfolytában ölelget, bújik hozzám, bókol... De csak most, hogy megmondtam neki, hogy úgy érzem megcsal. Előtte is megvolt mindig a szexuális vágy irányomban, szinte állandóan szeretkezne, de mióta kérdőre vontam azóta nagyon bizonygat mindent és a kedvemben jár állandóan.
Lehet, hogy megcsalt, de rájött, hogy elveszíthet, mert az ilyen gyanús helyzetek és telefonálgatások miatt, amit ő persze tagad, elhagytam. 2 hétre elköltöztünk a kicsivel, majd visszajöttünk, hogy mindent új lappal kezdünk, sírt utánunk és könyörgött, tényleg úgy látom és érzem, hogy imád. Viszont azt a rohadt telefonszámot, amit máskor is hívogatott most a napokban is megtaláltam a telefonban, erre kiakadtam, mert sejtettem kié és kérdőre vontam.(egyszer véletlenül meghallottam, hogy valakivel enyeleg telefonon, korán reggel, kint a garázs előtt, elbújva, amit szintén letagad.) Továbbra is tagadja, de mint olvastátok sokan, gyanús, szinte bizonyos, hogy férelépett.
Tehát a férjem biztos nem fog mást mondani, mert már felhoztam a válást is, kérdeztem miért nem mondd igazat, úgy érzem csúnyán átver, mire ő azt mondta, hidd el sosem volt közöm hozzá, csakis Te vagy az életemben, soha senki más nem fog kelleni, nekem te vagy a tökéletes nő. De akkor egy vadidegen nőnek miért tudja fejből a telszámát?! Erre azt mondta, hogy tudja olyan kollégája számát is fejből, akivel csak 2-szer beszélt.
Ez a bizonytalan helyzet, pokoli és változhat egyáltalán?
Ha mégis kiderül, hogy megcsalt meg lehet ezt bocsájtani? Képes lennék rá, hogy újra bizzak benne? Most dolgozni van, de én már szinte beteges vagyok, mert most is arra gondolok, hogy lehet a nővel van és engem csak hülyít. De csak nem hazudna ennyire jól?! Ilyen bizonytalaságban tipródni, iszonyú és nem tudom, hogy meg tudom bocsájtani, ha igaz és lezárni és elfeljeteni. A kislányunkat is imádja és nincs szívem őket elválasztani egymástól.
És ha valóban nem csalt meg, akkor miért látszik teljesen úgy minden mintha igen? Ezeken ő csak mosolyog és azt mondja, csak én kombinálok és odabújik hozzám, hogy te kis butus...
Hogy lehet ebben a helyzetben jó döntést hozni?
Sajnos voltam hasonló helyzetben. Nekem is megmagyarázták, hogy amit láttam/tapasztaltam nem úgy volt, és nem igaz. És én elhittem. Mert el akartam hinni. Ma már bánom. Pár évet megspóroltam volna magamnak. Utólag kiderült, hogy mindent jól éreztem. És nem is az egyetlen eset volt. Én most azt mondom, ha ilyen szituban lennék, biztos elhagynám, mert magamat ismerve még évek múltán is a fejéhez vágnám, ami aztán tényleg tönkre tenné a kapcsolatot. Arról nem is beszélve, hogy oda a bizalom. Soha többé nem tudnék bízni benne és folyton kutakodnék, nyomoznék és keresném megint a jeleket.
Viszont nekünk nem volt gyerekünk, még csak házasok sem voltunk, nem volt közös lakásunk, szóval sokkal egyszerűbb volt a helyzetem akkor, mint most neked.
Kívánom, hogy úgy alakoljanak a dolgaid, ahogy neked a legjobb!
Csak azt tudom mondani, amit én tennék.
A megérzéseim bejönnek. Igen, szinte kivétel nélkül. (lehet, más nő is így van ezzel)
Attól függ, mit szeretnél. Ha kitartasz mellette, megvárhatod, míg elmúlik a kapcsolat.
De lehet, más kapcsolatot is létesít majd.
Vagy új életet kezdesz, nélküle, majd idővel mással.
szia!
nekem apum csinált hasonlót h enyelgett és anyum rajtakapta aztán tagadta a végsőkig,de utána bizonyítékunk is volt rá h megcsalta anyumat.. de azóta rájött h mi vagyunk neki a család és nem éri meg egy bizonytalan miatt otthagyni mindent, lehet h a Te férjed is ezen ment keresztül. Viszont ha ennyire nem bízol benne esetleg kérj meg valakit(csak közeli barátot!) h figyelje merre jár,kivel és akkor végülis választ kapsz a kérdésedre. Bevallani úgysem fogja ha esetleg megtette... remélem azért helyre jön a dolog köztetek és boldogok maradtok együtt :)
"Sokan beszélnek is erről az ismerőseim körében és van egy gyanús nő!"
Hát igen, én erre mindig azt mondom, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. El tudom képzelni, hogy megcsalt, de lehet, hogy csak egy egyszeri megbotlás volt, és rájött, hogy valóban téged szeret, és már bánja. Elmondani meg nyilván azért nem meri, mert tudja, hogy elhagynád.
Szerintem zárd le ezt az ügyet. Ha már nem viselkedik gyanúsan, imád, szeret, a szex is jó, akkor szerintem nincs már senkije. Próbálj meg túllépni rajta, adni magatoknak mégegy esélyt, és ha újból éreznéd, hogy távolodik, vagy lenne valami biztosabb jel, hogy rossz úton jár, akkor hagyd el.
olvastam a másik kérdésedet is.
hát nem tudom...azt nem értem, miért tagad ilyen vehemensen.
azt tartom a legvalószínűbbenk, hogy megcsalt, de nem akar elveszíteni(a család kell neki) és talán meg is bánta.
arra nem kérdeztél rá, hogy miért hívta újból azt a számot?
nem tudom...idővel úgyis kiderül, sőt hamarosan szerintem, mert mindig történik valami, ami lebuktatja őket.
sajnos nekem is volt olyan, hogy elhitették velem, hogy amit látok, azt nem jól látom...
tnyleg nem tudom, szerintem várjál még egy kicsit.
nem tudom, miért ilyen tisztességtelen, hogy nem vallja be, lehet, hogy könnyebben megbocsájtanál neki...
"Sokan beszélnek is erről az ismerőseim körében és van egy gyanús nő!"
Hát igen, én erre mindig azt mondom, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. El tudom képzelni, hogy megcsalt, de lehet, hogy csak egy egyszeri megbotlás volt, és rájött, hogy valóban téged szeret, és már bánja. Elmondani meg nyilván azért nem meri, mert tudja, hogy elhagynád.
Szerintem zárd le ezt az ügyet. Ha már nem viselkedik gyanúsan, imád, szeret, a szex is jó, akkor szerintem nincs már senkije. Próbálj meg túllépni rajta, adni magatoknak mégegy esélyt, és ha újból éreznéd, hogy távolodik, vagy lenne valami biztosabb jel, hogy rossz úton jár, akkor hagyd el.
Igen ez a baj, hogy én úgy vallom és érem is, hogy a megcsalást nem lehet megbocsájtani, mert ha valakit szeretsz igazán ne kelljen egy harmadik, vagyis nincs rá szükség. A problémákat pedig együtt kell megoldani, nem máshoz menekülni, és köztünk sok probléma volt, amelyek azt hittem végül megoldódtak és egy percig sem gondoltam, hogy megcsalt, csak miután kezdett gyanússá válni és hallottam dolgokat. Sosem voltam féltékeny, most sem vagyok, csak undorító, ha igaz és félrement.
Viszont a kétely ott van, vagyis nem bizonyos semmi és van egy közös gyerekünk, még a szülést is együtt csináltuk végig.
Nem tudom boldog vagyok-e, mert sokszor elképzelem az életem nélküle, és az is jó lenne, de másfelől meg vele...
Most tipródok és ez valóban nem jó, mert nem is tudom mire várok?! Talán egy jelre? Ha nincs bizalom, az iszonyú és az érzéseim is olyan semmik, mintha mi sem történt volna, tehát fel sem fogom, ideges sem vagyok, szinte hidegen hagy... Miért érzem ezt? Nem is hatott meg, amikor a nővel beszéltem, sőt inkább kirögtem a férjem magamban, hogy milyen ideges volt és szinte remegett.
Miért érzem ezt? beletörődtem és feladtam a házasságom, csak még sodródok az árral? Vagy mintha villámcsapásként ért volna, még nem fogtam fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!