Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényszeríthetnek arra, hogy...

Kényszeríthetnek arra, hogy pszichológushoz menjek? 15l

Figyelt kérdés
Az osztályfőnököm,meg szüleim is elakarnak küldeni pszichológushoz a barátnőm mondta,hogy furán viselkedek de én nem akarok el menni mert nincsen semmi bajom de ők meg nem hagynak békén hogyan kerüljeme el a pszichológust?
2014. dec. 13. 22:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A pszichológusnak is van titoktartási kötelezettsége, amit miondasz neki, abból semmit nem mondhat el senkinek, ezt még csak kérni sem kell.
2014. dec. 14. 11:11
 22/26 A kérdező kommentje:
Akkor jó,köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 14. 11:53
 23/26 anonim ***** válasza:
Engem nyolcadikban küldtek a szüleim pszihológushoz amin megsértödtem és igazságtalannak éreztem a pszihológus végül azt mondta nincs semmi bajom pedig 5 alkalommal voltam nála.megjegyzem az a nő tök hülye volt mert azóta rájöttem tényleg van bajom,most tizedikes vagyok és önszántamból járókelők sőt én kértem a segítséget.szerintem jobb ha előbb rájössz ha baj vanmert mire magadtol mennél lehet késő lesz
2014. dec. 14. 13:09
 24/26 A kérdező kommentje:
De én nem érzem azt,hogy bajom lenne,ezért tartom feleslegesnek.
2014. dec. 14. 13:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát akkor menj el azért, hogy ezt bebizonyítsd!

Kaptál olyan választ amiben ez történt. Menj el és kész!

2014. dec. 14. 14:43
 26/26 A kérdező kommentje:
Jó majd akkor vmikor elmegyek és majd leírom ide,hogy mi volt.
2014. dec. 14. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!