Ennyiből meg lehet élni?
Sziasztok!
A párommal most fogunk összeköltözni.:) A kettőnk bevétele összesen 220-230 000 körül van (én még tanulok, diákmunkázok, amennyit csak tudok, de összességében ennyit tudunk összeszedni havonta). A lakhatás 60 000 körül lesz. A maradék 170-160 000-ből meg fogunk tudni élni gond nélkül szerintetek? (A párom madárétkű, kaja szempontjából -nő létemre- én vagyok a költségesebb.)
Sajnos mindkettőnkkel elszalad a ló néha, ezért már előre rettegek attól, hogy képtelenek leszünk spórolni. Tudnátok spórolási tippeket írni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem értem a kérdést.
Mi hárman élünk ennyiből saját házban, hitel nélkül egy gyerekkel Pesten. Minőségi kajákon élünk, semmiben sem szenvedünk hiányt és félre is tudunk rakni belőle valamennyit.
60 ezer a rezsi, 100 000 ezer a kaja, 40-50 ezer elmegy ruhára, gyógyszerre, napi dolgokra, szórakozásra, bérletre stb. 20-30 ezer forintot pedig félrerakunk, ha hirtelen történne valami, ezenkívül pedig autóra gyűjtünk.
Na majd ha lesz autód akkor már nem lesz minőségi kaja.
Bár kíváncsi lennék mit értesz minőségi kaja alatt havi 100K-ért három emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!