Milyen volt egykén felnőni? Hogyan bántak veled a szüleid? Milyennek emlékszel vissza magadra? Milyen egyedüli gyereket felnevelni?
Nekem is csak féltestvéreim vannak, akiket szökőévben egyszer láttam/látok és soha nem is akartam testvért. Kb. 10 éves korom óta egyedül jártam haza az iskolából, ebédmelegítés, "tanulás", stb. 4 óráig vagy amíg anyukám haza nem ért. Sokszor pluszmunkákat vállalt, mert apukám reggel ment, este jött. Nem sokat láttam.
Mindenemre vigyáztam, a 19 éve kapott Bambis ágyneműm pár hónapja kezdett el szétfoszlani, de igyekszem megvarrni.:)
Nem lettem társasági ember, sőt. Kifejezetten nem szeretem a társaságot.
Gyereket nem szeretnék. A leendő férjemet el tudom majd viselni, de két ember körülöttem non-stop, na azt már nem.:)
Nekem jó volt egyedül. Elvoltam magamban, rendet tartottam. Nem irigyeltem a testvéres barátaim, mert csak a balhét láttam, és hogy nincsenek jóban.
Aztán 16 éves koromban megismertem a féltesóim, akikről nem tudtam. Nehezen tartjuk a kapcsolatot, de nekem így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!