Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt egykén felnőni?...

Milyen volt egykén felnőni? Hogyan bántak veled a szüleid? Milyennek emlékszel vissza magadra? Milyen egyedüli gyereket felnevelni?

Figyelt kérdés
Az érdekelne a játékokra mennyire vigyáztál, rendet mennyire tartottál magad után, anya vagy apa kedvence voltál, rossz volt hogy nem volt testvér akit szekálni lehetett? vagy rossz hogy nem volt kitől ruhákat, tankönyveket, tapasztalatot örökölni?
2010. febr. 1. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem is csak féltestvéreim vannak, akiket szökőévben egyszer láttam/látok és soha nem is akartam testvért. Kb. 10 éves korom óta egyedül jártam haza az iskolából, ebédmelegítés, "tanulás", stb. 4 óráig vagy amíg anyukám haza nem ért. Sokszor pluszmunkákat vállalt, mert apukám reggel ment, este jött. Nem sokat láttam.

Mindenemre vigyáztam, a 19 éve kapott Bambis ágyneműm pár hónapja kezdett el szétfoszlani, de igyekszem megvarrni.:)

Nem lettem társasági ember, sőt. Kifejezetten nem szeretem a társaságot.

Gyereket nem szeretnék. A leendő férjemet el tudom majd viselni, de két ember körülöttem non-stop, na azt már nem.:)

2010. febr. 2. 00:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem jó volt egyedül. Elvoltam magamban, rendet tartottam. Nem irigyeltem a testvéres barátaim, mert csak a balhét láttam, és hogy nincsenek jóban.

Aztán 16 éves koromban megismertem a féltesóim, akikről nem tudtam. Nehezen tartjuk a kapcsolatot, de nekem így jó.

2010. febr. 2. 14:54
 13/13 anonim válasza:
Először is tényleg jó kérdés...nem tudhatja senki akinek volt testvére.Nekem tényleg mindent meg adtak a szüleim,voltam apuci kicsi kislánya és anyuci nagy lánya a is...mind ketten imádnak,nem is tudom elképzelni,hogy milyen lett volna ha osztoznom kellett volna a szeretetükön.Tudom,hogy probáltak ugy nevelni ,hogy az emberek ne lássanak gyengének,elkényeztetettek és egészséges szigor mellett nőttem fel.Én testvért mindig is nagyon szerettem volna!Sajnos a sors másképp akarta...Mindig szerettem volna ha vár rám valaki otthon az ovibol hogy játszunk,vagy segitsen a leckében...meg h legyen nagynénije v nagybácsija a gyerekeimnek.De nem panaszkodom,mert olyan elsőunokatestvéreim vannak hogy másnak tesvérei nincsenek olyanok!Volt kit ugy érezhettem ,hogy hugicáját féltő bátyus,aki előtt nem szégyelem a könnyeimet,és aki olyan mint a nővérem....stb.Amugy abban biztos lehetsz,hogy nagyon szeretetigényes lesz a gyereked,ha nem lesz testvére.Életre szoló barátai lesznek,nagyon ki tart mellettük és érzékeny lesz.Az egykék lelke nagyon más... De nem kell megjedni!Az biztos,hogy a szülei szeretetét nagyon fogja keresni és meg is hálálja azt!Sok sikert a gyerekneveléshez!
2011. máj. 29. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!