Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lepnétek meg a szüleitek...

Mivel lepnétek meg a szüleiteket születésnapjukra?

Figyelt kérdés
Apum 60 éves lesz.
2010. febr. 1. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Tőlünk Subaru vetetést kapott...

De karácsonyra pl. olyan ajándékkártyát, amivel ő választhatja ki kb. 50 dolog közül, hogy mit szeretne csinálni és ki van fizetve előre, tehát KÉNYTELEN választani valamit... :-)

2010. febr. 1. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Elküldtem wellnesselni őket és bizony tetszett nekik. Kicsit húzós, de ha ketten kapják jó előre le van gond róla és egy hétvége is néha sokat ér.
2010. febr. 1. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is mindenképp olyan dolgot szoktam ajándékozni, amire amúgy sajnálja a pénzt és az időt, és ez leginkább önmaga. Welness, vagy legalábbis valami utalás, bátorítás, hogy törődjön magával, nem csak testileg, hanem lelkileg is, pl ne főzzön, ne takarítson, azt csinálja, amit a leginkább szeret.

(Mondjuk mi még otthon lakunk nővéremmel, és az is ajándék, ha elmegyünk otthonról, és ez a nap csak az ÖVÉ.)

2010. febr. 1. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!