Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mire gondoltok ha egy pár...

Ti mire gondoltok ha egy pár 2 tagja között 25-30 év van a férfi javára?

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 15:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

1. Most 25, vagy 30, ha ennyire ismered a húgod barátját...

2. A véleményedet mond el nyugodtan.

3. Te nem véleményt akarsz mondani, hanem szét akarod választani őket (ezért írtad, hogy sajnos semmi rosszat nem tudsz felhozni a pasi ellen)

4. Keresgélj: te is fogsz találni neked megfelelőt, attól neked nem lesz pasid, ha a húgodnak se.

2015. febr. 2. 12:35
 32/39 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen kapcsolatoknak nem mindig van hosszú jövője, nem irigylem a nőt. Már 10-15 év is nagy korkülönbség, ennél több az egészségtelen. Az már többnyire nem a szerelemről szól...
2015. febr. 2. 12:48
 33/39 anonim ***** válasza:
Mi 19 éve vagyunk együtt, 25 év a korkülönbség. Szeretjük egymást, neveljük 4 gyerekünket.
2015. febr. 2. 14:41
 34/39 anonim ***** válasza:
Vagy bejön a tesódnak, vagy nem. Úgy érzem, te a csalódástól félted. Csalódtam én már 30 éves férfiben is, szóval ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy hány éves a párja. Az ő élete, az ő döntése. Te meg a testvére vagy, ha örül, örülsz vele, ha sírni fog, majd sírsz vele. Kár ezen agyalni, majd lesz, ahogy lesz. 27N
2015. febr. 2. 21:49
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
azt, hogy a fazonnak van pénze és a nő ezért is lóg a farkán xD
2015. febr. 3. 10:13
 36/39 anonim ***** válasza:

Elmondhatod neki a véleményed, de úgyis az ő élete, és ő fog dönteni. Egyébként köztem és a párom között is van egy jópár év, és hát nem nagyon érdekel más mit mond.

Amíg boldogok, addig legyenek együtt. Ha pedig boldogtalanok lesznek akkor légy ott a hugod mellett, ha szüksége lesz valakire.

2015. ápr. 2. 20:21
 37/39 anonim ***** válasza:
26%
azt, hogy a csaj úgy érzi, ő nem kell senkinek és leengedte a lécet
2015. jún. 25. 22:23
 38/39 anonim ***** válasza:
62%
Arra gondolnék, hogy biztosan okkal választották egymást. (Ugyanezt gondolom mindenkinél.) Az apakomplexus szöveget rühellem. A pénzes szöveget szintúgy. Egyrészt engem az sem érdekel ha a pénzéért van egy nő / férfi valakivel. Miért érdekeljen? Hát én élem az életüket? Ha az nekik jó, akkor tessék, minden jót nekik. Semmi közöm hozzá. Másrészt miért ne lehetnének boldogok? Vannak akik sosem találják meg az igazit, úgy élik le az életüket hogy hol egyedül vannak, hol boldogtalanok a kortársaik mellett. Ellenben lehet boldog 10, 20, 30 évig az idősebb mellett is. Én biztosan az idősebb mellett választanék inkább 5-10 boldog évet, mint 30-40 boldogtalant egy korombeli mellett. Attól még hogy más nem tudja elképzelni, nekik lehet jó.
2015. jún. 26. 20:45
 39/39 anonim ***** válasza:

38-as, jól beszélsz, "bizonyára oka van"....

Ilyenben élek fél éve, nem értjük az okát - hosszú folyamat volt, amíg erre jutottunk.

Se pénz, se komplexus... csak ez volt a természetes megoldás. Tudom, 10 év múlva már valszeg sehol sem leszek, de a boldogsághoz nem 10-20 éves tervek kellenek, - csak élni kell.

2015. jún. 26. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!