Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mire gondoltok ha egy pár...

Ti mire gondoltok ha egy pár 2 tagja között 25-30 év van a férfi javára?

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 15:15
1 2 3 4
 21/39 mi a fene ***** válasza:
84%
A fiatalok se biztos, hogy együtt öregszenek meg, ne szólj semmit, még azt hiszik irigy vagy.
2014. dec. 13. 19:21
 22/39 anonim válasza:
12%
Azt,h.gusztustalan...remelem a faszinak van egy lanya es amikor a kicsi lanyanak lesz egy oregembere,akkkor majd aterzi mit is muvel!!!!
2014. dec. 13. 19:28
 23/39 mi a fene ***** válasza:
Mégis, 25, vagy 30 a különbség. Ebben a korban nem mindegy!akkor lesz gond, ha a tesód, mégis úgy érzi, hogy szeretne gyereket, mert ez ált. kódolva van a nőkben. Majd ha párja hozza az unokákat- ha van neki- vagy látja a barátnők gyerekeit, akkor lesznek keserű percei. A mámor elmúlt, az öreg maradt, ezt addig kell letisztázni, mig a párja nemzőképes.bizonyám, mert a kényelem, az utazás a jósor is unalmas ám egy idő után, akkor mi lesz ?
2014. dec. 14. 10:40
 24/39 anonim válasza:
91%

Gyerekvállalás szempontjából problémás ez a korkülönbség.

És szomorú, hogy a lány nem akar gyereket. Szerintem előbb-utóbb bánni fogja. (Max. nem fogja már magának se bevallani 45 évesen, amikor már késő, hogy jól elszúrta az életét. Sajnos ismerek ilyet.)

2014. dec. 15. 22:51
 25/39 anonim válasza:
100%

Tisztelt kommentelő!

Kérdés az hogy mikortól számitjuk az öreg ember kifejezést ,mert azt mondják az a öreg aki annak is érzi magát,tapasztalatból irom a levelet mert én is közel 30 évvel vagyok idősebb a feleségemnél de viszont már 21 éve vagyunk és bátran kijelenthetem hogy boldogságban békességben élünk,persze azért mert meg értjük egymást és törődünk egymással és minden meg beszélünk persze nem mingyeb hogy anyagi problémák nincsenek,régebben nálunk is meg kérdőjelezték a kapcsolatunk tartósságát azóta ezek az emberek már rég nem élnek kapcsolatban és csak keresgélnek,a nejemtől többen megkérdezték hogy mi fogta meg hogy engem választott erre elmondta hogy a lényem amiből sugárzott a szeretett az oda figyelés a törődés az ilyen dolgok nagyot nyomtak a latban mert addig nem kapta ezt meg előző kapcsolatában másik meg egy egzisztenciával rendelkező férfi biztonságot jelentett és lényeges dolog hogy nem ittam nem dohányoztam és nem voltak káros szenvedélyeim és azóta is nagyon szeretjük egymást és ez így lesz életem végéig az egészben csak az a szomorú amikor el kell távoznom akkor úgy érzem és Ő is azt mondja hogy űr marad utánam az életében,ezért már előre is sajnálom.

És nagyon lényeges hogy minél jobban tiltják annál jobban erösiti a hitét hogy neki ez kell,erre van szüksége:)

2014. dec. 16. 12:58
 26/39 anonim ***** válasza:

ha a húgod úgysem akar gyereket, akkor mégis mitől félted?

mi baja lehet?

2015. jan. 1. 22:47
 27/39 anonim ***** válasza:

Mire gondolok?

Arra, h. van az a penz, amitol korpasodik a haj.

2015. jan. 2. 00:18
 28/39 anonim ***** válasza:

25.,

Az elso 20 sor utan nem hittem volna, h. megtalalod a .-ot. Ha ezt a mondatodat egy levegovel el tudod mondani, tenyleg fiatal vagy... :)

2015. jan. 2. 00:22
 29/39 anonim válasza:

Férfi javára: fiatal, jó pu(n)ci, leszek én még fiatal, esetleg érdek

Nő javára: Pénz, nem kell sokat csinálnom anyagi jó lét,

leonardo di caprio a fia

2015. febr. 2. 08:21
 30/39 anonim ***** válasza:
Fura, de kinek mi
2015. febr. 2. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!