Mit gondoltok az Ezra férfi névrôl?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 15:57
1/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de a mostanában divatos sok furcsa név között bőven elfér ez is.
2/20 anonim válasza:
Miért nem lehet a gyereknek normális nevet adni? Ez borzalmas.
3/20 anonim válasza:
nekem kifejezetten tetszik a hangzása, viszont itt M.o.-n nem adnám a gyerekemnek. angol ajkú területen sem biztos, nem akarném, hogy azt higgyék, a gyerekemet a pretty little liars sorozat után nevezem el :D
4/20 anonim válasza:
nekem nem tetszik, de ízlések és pofonok..
5/20 A kérdező kommentje:
Nem àllok gyerekvàllalàs elôtt csak ma hallottam elôször és kívàncsi voltam màs embereknek hogy tetszik.
2014. nov. 28. 16:02
6/20 anonim válasza:
Csak nem az Éjangyal trilógiát olvasod?:D
7/20 anonim válasza:
Több könyvben találkoztam vele, nagyjából mindenhol valami gnómot, szörnyet vagy matuzsálemet hívtak így.
8/20 A kérdező kommentje:
Nem olvasok semmilyen könyvet és az említett sorozatot sem nézek. Csak ma megismertem egy fiút akit Ezranak hívnak és nekem tetszett a neve :D Csak még soha nem hallottam :D
2014. nov. 28. 16:14
9/20 A kérdező kommentje:
*nézem
2014. nov. 28. 16:15
10/20 anonim válasza:
Az elég szégyen, ha nem olvasol semmilyen könyvet :)
Viccet félretéve szerintem szép név, bár lehet, hogy csak elfogult vagyok Ezra Pound miatt :) Viszont tény, hogy Magyarországon nem hiszem, hogy adnék ilyen nevet a gyerekemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!