Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Ezra férfi...

Mit gondoltok az Ezra férfi névrôl?

Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 15:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kapásból a Star Wars lázadók animációs sorozat jutott róla eszembe :D

Szerintem szép név, nekem tetszik is de ebben az országban én se adnám ezt a nevet.

2014. nov. 28. 16:31
 12/20 anonim ***** válasza:
A Star Wars Lázadók egyik főszereplője jut róla eszembe máshol még nem hallottam ezt a nevet. De olyan törökös névnek tűnik nekem.
2014. nov. 28. 16:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Tetszik. Bár nem biztos, hogy azonnal férfi névre gondolnék (biztos azért, mert olaszul tanultam és ott a szó végi "a" a nőnem jele - persze vannak kivételek, mint pl a Luca). Szerintem törökös hangzása van, ezért nem adnám a gyerekemnek - nem vagyok rasszista (pl Conornak vagy Kevinnek sem nevezném), ha magyar apától van, akkor magyaros hangzású nevet adnék a gyerekemnek.

Mindezek ellenére tetszik.

2014. nov. 28. 16:53
 14/20 anonim ***** válasza:
19%

"nem akarném, hogy azt higgyék, a gyerekemet a pretty little liars sorozat után nevezem el :D"

Intelligencia és műveltség kérdése, kinek mi jut eszébe az Ezra nevet hallva. Aki ismeri Ezra Pound műveit, az nem fog mindenféle kamu valóságshow-ra asszociálni...

Egyébként magyar nyelvterületen nem adnám a gyerekemnek.

2014. nov. 28. 16:53
 15/20 anonim ***** válasza:
nagyon gagsta
2014. nov. 28. 17:41
 16/20 anonim ***** válasza:

"Intelligencia és műveltség kérdése, kinek mi jut eszébe az Ezra nevet hallva. Aki ismeri Ezra Pound műveit, az nem fog mindenféle kamu valóságshow-ra asszociálni... "

az említett sorozat nem valóságshow, hanem "tinikrimi". és mivel általában a 15-25 éves korosztályban ismert, mire nekem gyerekem lesz, pont az a korosztály fog babázni, akik nézték. és nem gondolom, hogy intelligencia kérdése lenne, mert attól függetlenül, hogy pl. én is ismerem ezra poundot, első körben a fent elmített sorozat karakterére asszociáltam, hiszen ezzel találkozok a mindennapjaimban.

nem tudom, sértésnek szántad-e a hsz-t, igyekeztem nem annak venni, és remélem, legközelebb lekicsinylő felhang nélkül tudod majd megfogalmazni a válaszodat :)

-egy 21 éves intelligens lány

2014. nov. 28. 18:07
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Ne feleselj Feribátyáddal.

Olvass inkább Ezra Poundot.

2014. nov. 28. 18:13
 18/20 anonim ***** válasza:

ahh értem, szóval ha megfogalmazom az érveimet, akkor feleselek :D logikus.

megyek is eldobni az Eric Knight könyvet Ezra Poundért :D

2014. nov. 28. 18:21
 19/20 anonim ***** válasza:

nekem is a Pretty Little Liars jut eszembe róla.

magyarországon nem valami gyakori, nekem nem tetszik. főleg a rövidsége miatt+ nem magyaros.

arról meg, hogy ki mit gondol a sorozatról, csak mondom, hogy egy könyv alapján készül.

2014. nov. 28. 19:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Majdhogynemmár Erza

[link]

:)

2014. nov. 28. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!