Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mire gondoltok ha egy pár...

Ti mire gondoltok ha egy pár 2 tagja között 25-30 év van a férfi javára?

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 15:15
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Azt mondja ilyen boldog még senkivel nem volt. egy fél éve vannak együtt ,gyereket sosem akart így ezt nem hozhatom fel mint ellenérvet .

Az a nagy bajom,hogy a férfi korán kívül én sem tudok semmi "rosszat" felhozni ,mégis aggódom .

2014. dec. 9. 15:53
 12/39 Rbomb ***** válasza:
77%
szar amikor az apa megy szülői értekezletre és megkérdezik hogy a "Nagypapát küldték el?" Hát ez késöbb lesz majd baj.Amikor a testvéred 35-40 éves lesz,rájön hogy még gyorsan élnie kell,ezt kipróbálni amazt megtenni stb.,csak hogy ezt egy 65-70 évessel nem biztos hogy olyan lendülettel életvitellel végbe is tudja majd vinni.Hagyj időt neki,ha boldogok nem szabad beleszólni.Vagy rájönnek maguktol a jövőjükre,vagy nem.26 évesen felnőtt nő,és nem hiszem hogy szüksége van párkapcsolati tanácsadásra.Majd tanul a tetteiböl,legyen az jó vagy akár rossz.
2014. dec. 9. 15:58
 13/39 anonim ***** válasza:
57%

Felnőtt emberek, ne szólj bele!

A rosszindulatú kispolgárok meg pukkadjanak meg, hogy ők boldogok együtt.

2014. dec. 9. 16:09
 14/39 anonim ***** válasza:
55%
2014. dec. 9. 16:26
 15/39 anonim ***** válasza:
62%
Ne mondj a húgodnak semmit, egy idő után magától is rá fog jönni, hogy nem egymásnak valók. Legtöbb esetben kijönnek a generációs különbségek, de ezt még takarja az a bizonyos rózsaszín köd. Szóval én nem aggódnék, hogy évekig együtt lesznek. (Persze vannak kivételek)
2014. dec. 9. 23:14
 16/39 anonim válasza:
90%

Ha hasonló korú vagy korban hozzáillő partnert választ, akkor sincs garancia rá, hogy néhány évnél tovább tart a harmónia, a kötődés.

Sokunk, -ha a szivünkre tesszük a kezünket, és belegondolunk mi tart össze a párunkkal: a közös gyerekek, a közös lakás, a megszokás...Nem azért vagyunk együtt évtizedekig, mert annyira jó, hogy korban összeillünk!

Akkor miért ne érezhetné jól magát bárkivel, akármilyen korú is? Tart amíg tart, addig is örüljön a boldogságának!

2014. dec. 10. 10:58
 17/39 anonim válasza:
100%
Amit én láttam legnagyobb különbség, az 40 év. Jól működik. Őket látva tanultam meg, hogy nem a kor a lényeg - ha jó akkor jó, pont. Mégcsak apakomplexusnak sem gondolnám: magasan intelligensek mindketten. Ez van és kész.
2014. dec. 10. 11:47
 18/39 anonim válasza:
100%
edesanyam es edesapam kozott 23 ev korkulonbseg van. evtizedek ota elnek egyutt boldogan. nem a kor szamit.
2014. dec. 10. 14:07
 19/39 Krill ***** válasza:
27%
Fiatalabb részről pénzre, vagy apakomplexusra gondolok, az öregebb részről meg mázlira, vagy pénzre :D
2014. dec. 11. 10:20
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Sármos öregember.

Ennyi

Valami van benne ami másokban nincs.

Ennyi.

A kor másodlagos.

Ha meg még fiatalos is a vénember?

Ismerek sok tunya kamaszt, nyilván vonzóbb egy fürge pattogós élettel teli vigonc vidám öregember mint a mélabús fiatal.

2014. dec. 13. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!