Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 évesen a szüleim 50 és 56...

20 évesen a szüleim 50 és 56 évesek? A generációs különbséget nagyon megérzem.

Figyelt kérdés
Nagymamáim is már meghaltak, testvérem sincs, néhány ismerősömnek meg olyan népes családja van, még déd nagymama is él. :( Apám testvére meghalt 44 évesen, anyámnak van 1 testvére, e összevesztek. 2 unokatestvérem van /29 évesek, szóval még jól is kijönnék velük/( mivel apám testvérének nem volt gyereke), nekik már van gyerekük, szívesen átmennék hozzájuk, de amíg ki nem békülnek szüleim velük, addig lehetetlen :( Karácsonykor sem megyünk sehova (nincs kihez), ezért most barátommal fogom tölteni ezt az időszakot.
2014. dec. 7. 11:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

4-11-es: tény, hogy 18 évesen nem kéne ekkora arccal lapot osztanod - úgy, hogy te sem ismersz másokat.

Nem tudhatod, mit hoz a jövő. Csak óvatosan.

A te korodban én is úgy terveztem, hogy huszonéveim elején szülök. Nem úgy alakult.

És a családdal való kapcsolat nem a kortól függ. A kérdés megfogalmazása a hozzád hasonlóan gondolkodók alá adja a lovat.

2014. dec. 7. 15:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy ezen mi a kérdés.

Amúgy ez nem feltétlen a koron múlik.

Anya most volt 47 és néha olyan mintha a sokadik gyerekkorát élné. :D

Apának kicsit nehezebb természete van amit sokan mondanak, hogy lehet a kora miatt. De ez baromság. Ez inkább genetikus. Van egy ismerősöm aki annyi mint apa és hasonló korú gyereke van mint én. Ő viszont simán letagadhatna 10-15 évet simán.

2014. dec. 7. 16:15
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

11-es válaszoló. És arra nem gondolsz ugye, hogy Te meg esetleg másokat sértesz meg?? Ilyen szövegek hogy így jár aki 30-35 évesen szül...Miért mi van a 30 éves nőkkel, hogy ők inkább már ne is szüljenek? Meg szerinted miikor kéne, huszon 1-2 évesen kamasz szerelemből? Aztán jön a válás, d sebaj legalább lett egy gyerek nem? Érdekesen látod a helyzetet. Egyik előbbi válaszoló jól írta neked, nem ismered mások körülményeit, minek általánosítasz?

1. nem mindenki találja meg a nagy Ő-t 22 évesen? (vagy csak azt hiszik hogy megvan aztán mégse, tudnék példát mondani ahol később egyedülálló, semmi végzettséggel rendelkező anyuka sajna magára maradt)

2. karrierista....ezt mégis hogy érted? Ha egy nő tanul, és úgy tervezi hogy olyan életszakaszban akar szülni, mikor neki is van már egy bizonyos egzisztenciája, jó munkahelye az már karrierizmus? Miért szerinted ha épp hogy el tudja tartani a gyerekét az jobb, mert fő hogy legyen?

Szerintem mindenki hagy döntse már el, mikor szeretne gyereket, ez nem versenyfutás. És ugyanúgy a pici érdekeit is nézni kell.

2014. dec. 7. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!