20 évesen a szüleim 50 és 56 évesek? A generációs különbséget nagyon megérzem.
10#
Ez most nagyon gonosz és sértő volt. Nem vagyok buta. Azért, mert màs a véleményem?
Örülök, hogy neked más akkor a kapcsolatod az apáddal, hogy nem így élted/éled meg a dolgokat.
Sajnálom, hogy nem jön a baba, remélem sikerülni fog.
Nem akartam senkit megbántani, nem azokra gondoltam, akiknek nem sikerül. Csak a környezetemben is van pár "karrierista" anya, akik inkább nem mondom el, hogy mit csinálnak a gyerekeikkel...
Az utolsó mondatoddal kicsit megbántottál, és el kell, hogy keserítselek, mert idővel én is tervezek szaporodni. Mèg ha "buta" is vagyok.
Ès kérlek másokhoz ne vagdoss ismeretlenül ilyen mondatokat, főleg ha ők sem tàmadtak rád.
Ha más a véleményed, azt nagyon szépen el lehet mondani, meg lehet indokolni. :)
Annak, hogy nincs nagy családod, az égvilágon semmiféle köze nincs ahhoz, hogy a szüleid fiatalon vagy idősebben vállaltak téged!
Nem értem, hogy minek idekeverni a "generációs különbséget". Ráadásul azt se tudod, mit jelent.
4-es és 11-es. 10-es vagyok. Igazad van, a buta miatt elnézést kérek, valóban ehhez nem volt jogom. Viszont nem gondolom, az sem volt szép, ha valakire ismeretlenül azt mondod, hogy így jár, ha halogatja a gyerekvállalást. Szerintem ez is csúnya dolog, mert nem tudhatod, hogy mi áll a háttérben. Ne alkoss véleményt egy olyan dologról, aminek nem tudod az okát. Itt már egy meglévő dologról van szó. És még egyszer elnézést a stílusért, csak egy fájó pontra tapintottál rá, és tudom, nem szabad magamra venni, de sajnos ilyenkor nem érzem túl jól magam :( Nem a te hibád :)
Szép napot az eső ellenére :) :) <3
A generációs különbséget azért érzed, mert - most biztos nagyon újat mondok! - különböző generációhoz tartoztok. Ez a normális. Az én szüleim 21-22 évesen vállaltak engem és a nagyszüleim se voltak idős szülők, mégsem él már egyik nagyszülőm se, ez nem ettől függ.
Ez csak a mai, öregedni nem akaró anyukák mániája, hogy "én a legjobb barátnője akarok lenni a lányomnak". Barátnője valószínűleg van már elég, de egy anyára is szüksége van.
Nem ezen múlik, hogy mennyi korkülönbség van közted és a szüleid között. Én 21 éves vagyok, anyukám 58, apukám 53. Nagyon jól kijövünk, fiatalos szüleim vannak, 10 évet letagadhatnának. Szeretnek társaságba járni, vendégeket hívni, utazgatni a világban, vásárolgatni és jól öltözködni. Nagyszüleim (maradjon is sokáig így) még élnek, leszámítva az egyik papámat, idősebbik nagymamám 87 éves.
Lehet megkeseredett, unalmas, veszekedős egy fiatalabb szülő is, úgyhogy nálatok sem a generációs különbség a legfőbb probléma.
Amikor a mi gyerekünk 20 volt, mi 42 évesek voltunk,fiatalon házasodtunk, és fiatal szülők is vagyunk,még mindig.
Másabbak vagyunk,mint az 50 felettiek, de szerintem ez nem lehet olyan nagy baj.itt inkább a kis rokonságot hiányolod.
Elhiszem, de gondolj arra, hogy sok ember közt is lehet magányos az ember...pláne,hogy ha a rokonok olyanok, hogy nem jössz ki velük...
Persze, hogy van generációs különbség, nem 10 évesek voltak mikor csináltak.
Semmi extra, talán 3-4 évet csúsztak max, szinte semmi ilyen életkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!