Istenem. Mit tegyek most? Valami tanács?
Azért ide irok, mert itt normális tanácsokat kapok.
17 éves vagyok, és gondjaim vannak a jelenlegi sulimmal.
Félévkor megvágtak matekból, mert a matek tanár rámszállt, 57 éves nő. Más tantárgyakkal nincs bajom, még a kémia megy picit nehezen, de másbol nem buktam meg. A barátom is oda jár, és minden nap találkozunk, Vele is szenyózik a matektanár...őis megbukott.
Gondolkodtam a suliváltáson, találtam is iskolát... át is vennének. De félek lépni, hogy mivan ha nem jön össze, és nem fog menni ott sem. Féle itthagyni ezt a sulit, pedig ez sem jó. És nem utolsó dolog, hogy a barátomat is csak heti 2x láthatnám, és nagyon szeretjük egymást. És rajtam a világ szeme, hogy döntsek, mert az én felelősségem, de nagyon félek, és a szívem marasztal, mert félek elmenni, és félek uj környezetbe kerülni...és félek otthagyni Őt is. De maradni is félek. :( Nemtudok dönteni.
Én nem akarlak kritizálni vagy letolni(hisz jogom sincs rá),de én is voltam fiatal,és diák is.Anno annak idején is voltak ilyen gondok,hogy valamelyik tanár rászállt a diákra..Ahogy engem sem bírt sose az osztályfőnököm aki a matek tanárom is volt egyben(hát igen nálam is a matek)
Nekem mondta is nemegyszer,hogy "szívem szerint megbuktatnálak,és nem kell végig vinnem veled az osztályt"..
De mindig tanultam annyit,hogy ne adjak okot arra,hogy egyest adjon..pedig volt olyan eset is,hogy hónapokig csak engem feleltetett,fogcsikorgatva de egyesnél csak jobb jegyet tudott adni..(hozzá teszem,hogy utáltam a matekot,és sose voltam jó benne)..
Szóval az,hogy rád szállt az egy dolog...de ha te rendesen tanulsz akkor a tanár bele gebedhet akkor sem buktathatott volna meg...Ha legalább 3-ra tudod az anyagot,olyat nem tehet,hogy csak azért is egyest ad,mert panaszt is tehettél volna..Ha jogos volt a sok egyes,és a bukás,akkor hiába mész másik suliba ott se fogsz tanulni matekot....
Ilyenkor úgy kell vissza vágnod,hogy a lehető legjobb vagy abból a tantárgyból..Azért őszintén ugye te sem nagyon tanultál?
A barátodnak lakatot kéne tennie a szájára. Egyébként kicsit hihetetlen, hogy a pasid szólt be, és téged is megbuktatott.
Ofődnek szóltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!