A szexuális identitásba (te hátha,2 nő és egy férfi él együtt a 7 gyerekkel, de a gyerek és a szülők külön szobában vannak) Ebbe beleszólhat -e a gyámügy, esetleg a másik nő élettársának van e esélye elvenni az anyától a közös gyereküket?
Ha ravasszal bővítetek, akkor miért nem vártok addig az összebútorozással?
Ekkora területen bőségesen lehet építkezni, megoldható lenne a probléma.
Addig is ne csodálkozz, hogy az alapötlet nem nyer el köztetszést.
Ha így összeköltöztök, a gyerekeknek nem lesz minden biztosítva a fejlődéshez, bármit hiszel is. Egyszerűen nem lesz helyük...
kérdezö válaszolj már erre légyszives, engem is nagyon érdekel...hogy hogyan is gondolod
"De magyarázd már el, hogy mit értesz azalatt, hogy szexuális identitás? A 7 gyerek 1 szobában, ti meg a másik szobában nyomatjátok a gruppent????"
Az ebben a szörnyű, hogy egy gyerekre (30nm-es gyerekszobával számolva, bár ezt alaposan felüllőhettem) 4 nm jut. Egy börtönzárka átlagosan 8nm.
Szegény kölkök. Akik majd felnőttek lesznek, de milyenek?
Elolvastam a válaszokat. Kedves kérdező! A többség meg sem említi a szexuális identítasodat. De, azért az dúrva, hogy azért cseszed el a gyerekeid életét, hogy a férjed 2 nővel ke@élhessen.
Nem vagyok prűd, csak van önérzetem, és a gyerekeim boldogsága fontosabb, mint az, hogy kitünjek a tömegból, vagy alárendeljem magam a férjem vágyainak, vagy nem tudom miért mész bele ebbe az egészségtelen felállásba.
Szóval letojom a perverziótokat, de a kérdésre a válasz az, hogy a gyámügy is letojja, csak a gyerekek egymás hegysn hátán nyomorgása fogja őket érdekelni.
Ha tudnam ki vagy, eskuszom feljelentenelek.
Hogy gondolod te ezt? Nem allataid vannak, hanem gyerekeid, te bolond!
Csak azert mert egy perverz liba vagy, ne a gyerekeket buntesd!
84-az csak a hab a tortán, hogy anyuka háremhölgy. Eleve élni sem tudnak így.
Őszintén remélem, hogy a gyámügy nem enged hasonló borzlmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!