A szexuális identitásba (te hátha,2 nő és egy férfi él együtt a 7 gyerekkel, de a gyerek és a szülők külön szobában vannak) Ebbe beleszólhat -e a gyámügy, esetleg a másik nő élettársának van e esélye elvenni az anyától a közös gyereküket?
Figyelt kérdés
Gyerekek ápoltak, gondozottak rendezett a körülményük a fejődésükhöz minden biztosított!2014. dec. 5. 11:00
101/107 anonim válasza:
Írd már le kérlek normális, érthetően, MAGYARUL, hogy mit értesz a szexuális identitás alatt.
102/107 anonim válasza:
Szerintem ez mar kamu... Nem hiszem el, hogy erre nem kepes valaszolni! Vagy csak csak maga is tudja, hogy amit egyenlore feltetelezunk az milyen gusztustalan is. Menjetek szobara!
103/107 anonim válasza:
Inkább fizess egy albérletet ennrk a csajnak ha Ennyire csiped.még nékik is kevés lenne s 60m2
105/107 anonim válasza:
Hogy jön ide érzelem? 40 vagyok, amit ti csinàltok röhej, gyerekek életének elcseszése , tömegnyomor.
Te vagy az éretlen (buta liba), hogy nem érted, mi bajunk van.
106/107 anonim válasza:
Te jó Isten... Véletlenül keveredtem ide...
Ez halál gáz... Ki nem állhatom a gyerekeket, de a tieiteket konkrétan sajnálom.
Amúgy 500x kérdezik, hogy mi a szexuális identitás, gondolom biszex, csak nem akarja kiírni, bár nem vágom miért.. :p
107/107 anonim válasza:
Vajon mi lett a kérdezőékkel? Fura, hogy itt jön az érzelmekkel, közben a gyerekei felé látszólag semmi empátia nincs benne... Az is érdekelne, hogy akkor hármasban lennének együtt, vagy amikor apuka a másik nőt tolja, akkor anyuka kivonulna a 20 négyzetméteres gyerekszobába nyolcadiknak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!