A szexuális identitásba (te hátha,2 nő és egy férfi él együtt a 7 gyerekkel, de a gyerek és a szülők külön szobában vannak) Ebbe beleszólhat -e a gyámügy, esetleg a másik nő élettársának van e esélye elvenni az anyától a közös gyereküket?
Egyrészt nem az a gond, hogy ez más, mint ahogy mi élünk. Másrészt szó sem volt eddig őrjöngő alkoholista apáról.
Az viszont tény, hogy 60 négyzetméter 10 emberre kevés. A 60-ból kb. 20 nm a fürdő + konyha + előszoba általában, tehát ténylegesen 40 négyzetméteren élnétek. Ha úgyis jön plusz egy kereső a családba, nem lehet nagyobb lakást bérelni (akár úgy, hogy a saját tulajdonú 60 nm-s lakást kiadni)? Más megoldást nem látok, mert amúgy tömegnyomor lesz a vége. Nem tudom, a gyámügy ezzel mit kezd, én emberként szóltam hozzá, hogy én magamat, sem a gyerekeimet nem tenném ki ennek a helyzetnek.
Mi ketten élünk a párommal 54 m2-en. Ha hazajön a nagylányom hétvégére, akkor már érezhető a zsúfoltság, főleg a fürdőszoba és a kicsi konyha miatt.
El sem tudom képzelni, hogy egészségesen hogy fér el 10 ember ekkora helyen.
Én szembenéztem a saját vágyaimmal és nagyon utálnék 9 másik emberrel ilyen kicsi helyen élni, ráadásul úgy, ahogy te fogalmaztad, a "szexuális identitás" is eltérő.
Akár akarnak a gyerekek, akár nem, mindenbe belelátnak, mert itt nincs élettér, csak nyomor.
Ne haragudj Kerdezo, de 60nm nagyon kicsi 5 embernek. Ha oszinte vagy, elismered, hogy nem kenyelmes, nem igazan fertek el.
Amugy nincs egy ujabb torveny, hogy minimum 20 nm-et szamolnak egy szemelyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!