Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan várják el tőlem, hogy...

Jogosan várják el tőlem, hogy a párom gyerekével úgy viselkedjek, mintha az anyja lennék?

Figyelt kérdés

Jól kijövünk a kislánnyal, most 6 éves. De inkább olyan ez a viszony közöttünk, mintha jó barátnőnk lennénk. Együtt játszunk, amikor mindkettőnknek kedve van, szoktunk beszélgetni, vagy elmenni ide-oda.

Ez tényleg nem elég? A párom exneje meg a párom anyukája azt vetik a szememre, hogy nem foglalkozom eleget a gyerekkel. Szerintük folyamatosan, vagyis 0-24-ben figyelnem kellene rá, amikor itt van nálunk, meg 20 percenként megölelni, megpuszilni, és egy lépést sem tenni nélküle.

Nekem viszont ez nem megy, én akkor is csinálom szépen az elintéznivalóimat, ha épp itt a kislány. Ugyanúgy főzök, vagy ha épp telefonálok, akkor elvárom tőle, hogy ő ne kotyogjon bele, hanem addig maradjon csendben. És tény, hogy én is, és a párom is, egyedül szoktuk hagyni a gyereket naponta 20-30 percre, szóval vannak "üresjáratok", amikor épp nem vele foglalkozunk. Nem hiszem, hogy egy hatéves gyereket tényleg non-stop szórakoztatni kell.

Ez tényleg nem elég, amit nyújtani tudok? Igazuk van, és folyamatosan a gyerekre kellene figyelnem, amikor nálunk van, meg mondjuk félóránként ölbe venni és puszilgatni?

2014. dec. 4. 11:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%

Nem, és mondd meg nekik világosan, hogy te NEM vagy az anyja, és ne szóljanak bele a vele való kapcsolatodba.

Ha meg úgy viselkednél vele, mintha anyja lennél, abba kötnének bele.

2014. dec. 4. 15:01
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

Ha ez így megy tovább, a következő kérdés az lesz, hogy a kérdező teherbeesett, de a kedves exnek nem tetszik, mert ki kellett volna kérni a ő véleményét is, hogy az ő gyereke érdekei legyenek figyelembe véve.

Szerintem egy normális anyuka nem várna többet az exférj új párjától, mint amit kérdező tesz. Sőt, kiakadna azon, ha egy kvázi idegen nő nonstop babusgatná, ölelgetné az ő gyerekét.

2014. dec. 4. 15:47
 23/25 anonim ***** válasza:
75%

"Ha ez így megy tovább, a következő kérdés az lesz, hogy a kérdező teherbeesett, de a kedves exnek nem tetszik, mert ki kellett volna kérni a ő véleményét is, hogy az ő gyereke érdekei legyenek figyelembe véve."

Ezen már túl vagyunk, az exnej szóról szóra ugyanezt mondta, amikor bejelentettük, hogy gyerekünk lesz. :) Mondjuk képen is röhögtük. :)

2014. dec. 4. 16:18
 24/25 anonim ***** válasza:
75%

*Ezen MI már túl vagyunk.

Ez kimaradt, bocsánat.

Csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem vagy egyedül kérdező, sokan vagyunk hülye pi.tsa exfeleségekkel megverve.

2014. dec. 4. 16:21
 25/25 anonim ***** válasza:
33%
annyira szánalmas... elfuserált vén 30-40 évesek elválnak, exnejeznek, exférjeznek, újra tehetbe esnek stb... hol az igaz szerelem? ezt tudják csak a 30-40 évesek? félrecsalni, elválni, rosszul házasodni... büszkék lehettek magatokra
2015. márc. 31. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!