Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van ha a nővérem azt...

Mi van ha a nővérem azt érezteti velem, hogy nem vagyok jo semmire, es mindenki csak csalódik bennem? Pedig ez nem igaz. Néha mar kezdem, ugy érezni, hogy depressziós vagyok egy kis rossz szótól is. (folytatás lent. )

Figyelt kérdés
Anya 2 hete dobott ki engem meg a nővéremet otthonról. Ez eléggé megviselt.. Szerintetek mit tegyek,hogy el tudjam nyomni magamban a kritika utáni feszültséget,fájdalmat? 15/L
2014. dec. 3. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
na, megjött a kis libsi a kilences személyében :'D szánalom. :D
2014. dec. 4. 12:31
 12/14 anonim válasza:
nem az én hibám, hogy nem veszed észre, ha gáz vagy. ez pont nem az a kérdés ahol trógerkedni kell! :)
2014. dec. 4. 16:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a "gáz", hogy semmitmondó baromságokat írsz. ;)
2014. dec. 28. 21:36
 14/14 anonim válasza:
lolololol. semmitmondó baromság. lmao. én adtam egy normális választ, te meg saját magadat mutattad be....annyi az én hibám, hogy sokszor nem bírom már szó nélkül kibírni az, olyan alakokat, mint te. soz.
2015. jan. 25. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!