Szoktatok családi körben szellenteni? Gondolom, a férfiak inkább. A nők is?
Nevessetek ki, én nem szoktam. Magamban sem. Nem tudok. Mármint nyilván szoktam fingani, de csak a WC-n. Nem emlékszem, hogy elfingtam volna magam klotyón kívül. Nem érzem a különbséget, hogy mikor kell kakilni vagy csak fingani.
Irigylek mindenkit, mert szenvedős hasfájásaim szoktak lenni.
Mint a hozzászólásokból is kiderül, rendkívüli módon bunkósodik a társadalom.
...hát el sem lehet annál szebbet képzelni, mint amikor pl. szenteste a szépen feldíszített karácsonyfa alatt, a család tagjai az Óh tannenbaum ütemére, körbefin*ják a lakást...
Vagy amikor a nappali közepén körbejárja a család a karácsonyfát és azt éneklik, hogy;
Aki nem fing egyszerre,
Nem kap rétest estére.
Pedig fingani nagyon jó,
Családi körbe ez való.
Nem, nálunk nem szokás..
Szüleimet sem hallottam még a wc-n kívül. A nagyszüleim közül gyerekként nagyapámat, de a felnőttek előtt ő sem, csak velünk viccelődött. A dédimet hallottam csak
Nalunk még a böfögésért is rászóltak tesómra( azt azért szokott a család, de azt sem ordenálé módon.
/ és nálunk nem csak a zokninak van párja ;) /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!