Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok családi körben...

Szoktatok családi körben szellenteni? Gondolom, a férfiak inkább. A nők is?

Figyelt kérdés

2014. dec. 2. 21:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
71%

Szoktam, ha úgy adódik. Jó, nem úgy, mint a férjem, aki még büszkélkedik is vele, hogy milyen jól szólt, én inkább sunyin szoktam fingani, de nem csinálok belőle gondot, ha kicsúszik egy hangosabb puki.

27/N

2014. dec. 2. 21:38
 12/32 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem aki nem csinálja, az elég gátlásos ember. Gyerekkorban se szidjuk le a gyereket szellent egyet, nem mondod neki 3 évesen, hogy "nem illik" Ez ugyanolyan természetes mint az hogy ki megyünk pisilni. Nekem családi körben bármikot előfordul. Nem is tudnám visszatartani amíg kimegyek a wcbe :D

nő voltam

2014. dec. 2. 21:39
 13/32 anonim ***** válasza:
70%
Igen, szoktunk. Sőt, volt hogy fingó versenyt csináltunk. van egy másfél éves lányunk, nah azt ne mondjam mennyit és mekkorákat fingik..... eszméletlen, de hát volt kitől örökölje :P
2014. dec. 2. 21:40
 14/32 anonim ***** válasza:
79%

"Egy átlagos ember körülbelül 14 szellentéssel napi fél liter bélgázt ereszt ki – a nők ugyanannyit, mint a férfiak."

Közöljem a forrásokat is?

2014. dec. 2. 21:41
 15/32 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem az az oldott légkör, ha odacsinálunk egymás orra alá.

Ebből lesz az, hogy múltkor vendégségben voltunk és az egyik nő férje hangosan odarottyantott. Biztos neki sem szóltak a szülei, hogy nem illik :)

2014. dec. 2. 21:42
 16/32 anonim ***** válasza:
85%
Pisilni, kakilni is természetes, mégsem szoktam mások előtt.
2014. dec. 2. 21:43
 17/32 anonim ***** válasza:
85%

Mivel feltételezem, te szoktál, így gondolom nem éltél még olyan családban, ahol az anyuka nem teszi. Ezért kétlem, hogy tudnád, milyen a légkör ilyen családban.:)

Mellesleg egy szóval sem mondtam, hogy bármelyik családtagomra rossz szemmel nézünk, ha szellent. A gyerekeim szoktak, a férjemről meg ne is beszéljünk...:D

Sajnálom, ha személyes támadásnak veszitek, hogy én nem szoktam előttük szellenteni, de nem tudok vele mit kezdeni, nálam ez egyszerűen így van. Nehogy már rosszul érezzem magam miatta...:)

2014. dec. 2. 21:44
 18/32 anonim ***** válasza:
51%

9. Igen, bevallom nálunk mindenki szellent :)

Pedig apósom már újszülött kortól tanította őket, hogy társaságban nem csinálunk ilyet. De a büdös kölkök csak nem szoktak le róla :) Annyit sikerült eléjük verni, hogy máshol visszafogják magukat :D

2014. dec. 2. 21:44
 19/32 anonim ***** válasza:
31%

13-as vagy. Én mikor terhes voltam is állandóan fingottam, a nagy hasammal csak nem fogok ugrálni 2 percenkét?! a WC- sincs már nyugtom, a gyerek ide is követ. "Tépi" nekem a papírt.

Nálunk természetes a fingás, ha vendégek jönnek akkor nem fingadozunk. nekem volt egy ismerősöm aki visszatartotta, és műteni kellett.

2014. dec. 2. 21:54
 20/32 anonim ***** válasza:
81%
A férjemmel egymás előtt igen, de pl ha a szülők itt vannak akkor nem :)
2014. dec. 2. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!