Szoktatok családi körben szellenteni? Gondolom, a férfiak inkább. A nők is?
Szoktam, ha úgy adódik. Jó, nem úgy, mint a férjem, aki még büszkélkedik is vele, hogy milyen jól szólt, én inkább sunyin szoktam fingani, de nem csinálok belőle gondot, ha kicsúszik egy hangosabb puki.
27/N
Szerintem aki nem csinálja, az elég gátlásos ember. Gyerekkorban se szidjuk le a gyereket szellent egyet, nem mondod neki 3 évesen, hogy "nem illik" Ez ugyanolyan természetes mint az hogy ki megyünk pisilni. Nekem családi körben bármikot előfordul. Nem is tudnám visszatartani amíg kimegyek a wcbe :D
nő voltam
"Egy átlagos ember körülbelül 14 szellentéssel napi fél liter bélgázt ereszt ki – a nők ugyanannyit, mint a férfiak."
Közöljem a forrásokat is?
Szerintem nem az az oldott légkör, ha odacsinálunk egymás orra alá.
Ebből lesz az, hogy múltkor vendégségben voltunk és az egyik nő férje hangosan odarottyantott. Biztos neki sem szóltak a szülei, hogy nem illik :)
Mivel feltételezem, te szoktál, így gondolom nem éltél még olyan családban, ahol az anyuka nem teszi. Ezért kétlem, hogy tudnád, milyen a légkör ilyen családban.:)
Mellesleg egy szóval sem mondtam, hogy bármelyik családtagomra rossz szemmel nézünk, ha szellent. A gyerekeim szoktak, a férjemről meg ne is beszéljünk...:D
Sajnálom, ha személyes támadásnak veszitek, hogy én nem szoktam előttük szellenteni, de nem tudok vele mit kezdeni, nálam ez egyszerűen így van. Nehogy már rosszul érezzem magam miatta...:)
9. Igen, bevallom nálunk mindenki szellent :)
Pedig apósom már újszülött kortól tanította őket, hogy társaságban nem csinálunk ilyet. De a büdös kölkök csak nem szoktak le róla :) Annyit sikerült eléjük verni, hogy máshol visszafogják magukat :D
13-as vagy. Én mikor terhes voltam is állandóan fingottam, a nagy hasammal csak nem fogok ugrálni 2 percenkét?! a WC- sincs már nyugtom, a gyerek ide is követ. "Tépi" nekem a papírt.
Nálunk természetes a fingás, ha vendégek jönnek akkor nem fingadozunk. nekem volt egy ismerősöm aki visszatartotta, és műteni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!