Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak, mit tegyek h...

Mit mondjak, mit tegyek h anyam ne csak 8 ig engedjen le (14/f)?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is épp elég a 8 óra. Az én gyerekem is ennyi idős, Ő is kb. eddig maradhat. Az előttem írónak: az, hogy nem törődött vele az anyja, arra ne legyen már olyan büszke, ez elég szomorú!!! Van ilyen bőven, ezért háborognak azok, akikkel törődnek. És örülj, hogy nem lett bajod, nem rajtad múlott!! De ha már megvan a baj, utólag kár sopánkodni, úgyhogy szerintem jobb az elővigyázatosság.
2010. jan. 31. 07:53
 12/18 anonim ***** válasza:

A 2.36..Nem törődött vele az anyja.Az én gyerekeim még 16-18 évesen sem mehettek el otthonról úgy,hogy ne tudjam hova mennek.Ez alapkérdés volt nálunk.14 évesen pedig nem maradhattak ki 8-9 óra után,csak kivételes esetben.

Örülj,hogy anyukád törődik veled,évek múlva majd megköszönöd neki,hogy jól nevelt.Nem kell utánozni a sok ostoba gyereket.

2010. jan. 31. 08:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, mi az, hogy úgy beszélsz anyukádról, hogy "annak,nem lehet!"????

És még kérni szeretnél tőle? Nyomás vissza a könyveid fölé és ha már tudsz normálisan beszélni, talán majd kérhetsz is.

2010. jan. 31. 11:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Azért ez aranyos volt:

"Engem elengedtek, nem igazán foglalkoztak velem..."

Drága, Téged nem elengedtek, hanem magasról szartak a fejedre. :)

A többit már inkább nem is kommentálom... :)

2010. jan. 31. 12:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is várj, én mondjuk lány vagyok,de már majdnem betöltöttem a 18-at,mikor anyuék elengedtek pl bulizni(addig nálunk a standard a 9 óra volt, nyáron talán 10, fél 11 de akkor a ház előtt voltam)

Utána fősulira mentem, magam ura voltam és nagyon jól kiszórakoztam magam akkor is, sőt talán még jobban.Most 23évesen belegondolok abba,h mennyire nagylánynak akartam érezni magam 14-16 évesen..Beleborzongok,anyuéknak igaza volt:)Pedig én sem vagyok aztán egy nagy öreg...

2010. jan. 31. 16:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Hogy eggyesek mennyi estimeset tudnak ... na mind1 ,kossz a valaszokat
2010. jan. 31. 17:48
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

02:36-os vagyok. De igen is törődött velem! És most is törődik, mivel még itthon lakom(18 éves vagyok). Bár mostanság keveset jár haza, de teljesen érthető, mivel új barátja van. Csak ő azon az elven van, hogy nem szabad semmit se tiltani.

Ne mondjatok úgy véleményt, hogy nem is ismertek.

A tőrödés nem a tiltást és a vitatkozást, meg a kioktatást jelenti!

Nem az a törődés, ha megmondod a gyereknek, hogy mit csináljon...

2010. febr. 1. 00:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Kölyök, először tanulj meg helyesen írni, vigyél haza jó jegyeket, segíts otthon a házimunkában, aztán majd kaphatsz engedményeket.
2010. febr. 1. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!