Mit mondjak, mit tegyek h anyam ne csak 8 ig engedjen le (14/f)?
A 2.36..Nem törődött vele az anyja.Az én gyerekeim még 16-18 évesen sem mehettek el otthonról úgy,hogy ne tudjam hova mennek.Ez alapkérdés volt nálunk.14 évesen pedig nem maradhattak ki 8-9 óra után,csak kivételes esetben.
Örülj,hogy anyukád törődik veled,évek múlva majd megköszönöd neki,hogy jól nevelt.Nem kell utánozni a sok ostoba gyereket.
Kérdező, mi az, hogy úgy beszélsz anyukádról, hogy "annak,nem lehet!"????
És még kérni szeretnél tőle? Nyomás vissza a könyveid fölé és ha már tudsz normálisan beszélni, talán majd kérhetsz is.
Azért ez aranyos volt:
"Engem elengedtek, nem igazán foglalkoztak velem..."
Drága, Téged nem elengedtek, hanem magasról szartak a fejedre. :)
A többit már inkább nem is kommentálom... :)
Szerintem is várj, én mondjuk lány vagyok,de már majdnem betöltöttem a 18-at,mikor anyuék elengedtek pl bulizni(addig nálunk a standard a 9 óra volt, nyáron talán 10, fél 11 de akkor a ház előtt voltam)
Utána fősulira mentem, magam ura voltam és nagyon jól kiszórakoztam magam akkor is, sőt talán még jobban.Most 23évesen belegondolok abba,h mennyire nagylánynak akartam érezni magam 14-16 évesen..Beleborzongok,anyuéknak igaza volt:)Pedig én sem vagyok aztán egy nagy öreg...
02:36-os vagyok. De igen is törődött velem! És most is törődik, mivel még itthon lakom(18 éves vagyok). Bár mostanság keveset jár haza, de teljesen érthető, mivel új barátja van. Csak ő azon az elven van, hogy nem szabad semmit se tiltani.
Ne mondjatok úgy véleményt, hogy nem is ismertek.
A tőrödés nem a tiltást és a vitatkozást, meg a kioktatást jelenti!
Nem az a törődés, ha megmondod a gyereknek, hogy mit csináljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!