Mit mondjak, mit tegyek h anyam ne csak 8 ig engedjen le (14/f)?
Először kérd úgy, hogy pl. félórával tovább maradhass távol. Aztán egy órával, másféllel. Fő a fokozatosság!
És ajánld fel neki, nyugodt hangnemben, hogy hívjon fel, ha akar, illetve TE is felhívod őt, mikor jössz, mikor mész, hol jársz, stb. És így is tesztek...
Nem ciki, barátok, haverok előtt sem. Inkább legyen így, minthogy kiadós veszekedés legyen otthon. Hm?
Egy idő után az anyák megunják, hogy folyton hívogatja őket a gyerekük, vagy hogy nekik kéne őket hívogatni. ;)
Próbáld ki. Légy diplomatikus, tisztelettudó. Tárgyalástechnika az egész!
00:27
hülyeség...
14 éves vagyok én is.
tudunk magunkra vigyázni.
egyébként anyám enged. :d
bármeddig. csak ne késsek a megbeszélt időponttól. :dd
Pedig már elég nagy vagy:)
Engem kisiskolás koromban is elengedtek bárhova, mert elég jó kislány voltam:)Sötétedésre mindig haza értem:)
Utána már olyan 10 éves korom körül meg sem kérdeztem, hogy elmehetek-e, csak simán elmentem, és kész.
Ha este értem haza akkor szóltam... ennyi
Engem elengedtek, nem igazán foglalkoztak velem...
Utolsó vagyok
02:36
Ettöl függetlenül, még semmi baj sem történt velem. Nem lettem se drogos, se füves, és se alkoholista.
Ne csinálj semmi hülyeséget, mert ha látják, hogy el lehet téged engedni úgy, hogy ne tök részegen hozzanak haza, akkor el is fognak engedni:)
Az ilyenekről jobb nem tudnia a szülőknek:)
Tehát, elöttük semmi hülyeség.
Figyél telefont év hívd fel, és eleinte csak menjetek le, mondjuk kutyát sétáltatni a közelbe a haverokkal.
Mondjuk fél 9-ig:)
Vagy csak úgy dumálgatni a környéken.
Mert akkor tudod azt mondani, hogy de a multkor elmehettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!