Édesanyám még mindíg ellene van :S Mit tegyek?
ismerek olyat aki azt mondta az anyjának, megszoksz vagy megszöksz.
de én úgy oldanám meg, hogy "anya! én szeretem ezt a srácot, és ha te szeretsz engem, akkor nem állsz a boldogságunk útjába, mert szeretsz nem? mert azt akarod hogy boldog legyek ... " és biztosítanám, hogy én attól még az ő lánya vagyok, de biztos észrevette, hogy már nem barbi babát kérek karácsonyra, és őt senki nem pótolhatja, de gondolja csak végig, ha most a bátyádéknak születne gyerekük, és a barátnője pedig nem engedné hogy a mamád lássa az unokáját?! megtehetné, mert az anyád tett ennek érdekében. jobb a békeség, és neki is jobb lesz tőle. mindazonáltal pedig megmarad a jó kapcsolatotok, és nem az terjed el róla, hogy egy gonosz boszi:)
hass rá ész érvekkel. én mindig lukat beszéltem a hasába anyámnak.. mindig csak hetekkel később jött rá,, hogy mit is vesztett vagy nyert valójában.
én megmondtamneki, hogy akarja-e látni az unokáját a későbbiekben, vagy csak képről, esetleg még arról se? akar-e engem látni? vagy csak híreket hallani mindenféle közös ismerőstől?
na ugye..
sikert. csak légy határozott..
Az jó,hogy ti jól elvagytok...
Milyenek a jegyeid?Segítesz a házimunkában?Ha valahova megy a család,akkor velük tartasz,vagy cirkuszolsz,mert a pasiddal akarsz lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!