Miért van ez? Semmi önbizalmam, mindig a múlton rágódok, sokat sírok.
1, túl sok rossz ért, amit meg kéne tanulnod feldolgozni. Nem egyszerű, aláírom, de kénytelen vagy, nem lehet a múlton rágódni állandóan.
2, dúlnak a hormonok, tini vagy, természetes és ez is sok hangulat ingadozással jár, ez a kettő dolog együtt kellemetlen, de tehetsz ellene.
Soha nem add fel, mert ha elindulsz a lejtőn lefele, akkor aztán igazán rossz életed lesz!
Tudom, sablon duma, de rengeteg igazság van benne! Fel a fejjel leányzó!
Legyen kitartasod, te most amùgyis abban a korban vagy, hogy minden érzékenyen hat rad.
Valóban sok mindent atéltél ebben a korban, de az elmùlt, valtoztatni nem lehet rajta. Koncentraljal a holnapra, hogy az sikerülni fog neked. Ne hagyd, hogy az érzelmek uralkodjanak el rajtad.
A masik pedig végre egy stabil csaladban vagy és ennek örûlni kell.Biztosan szeretnek csak te most érzékeny vagy és több szeretetet és odafigyelést igényelsz. Hidd el vannak rosszabb helyzetben is ilyen korù lanyok,mint te.
Köszönöm szépen a válaszaitokat !! Nem gondoltam hogy van aki elolvassa ezt a regényt : )
És szerintetek hogy tegyem túl rajta magam ? Az egy dolog hogy figyelek a holnapra.. de annyira nehéz.. mindennap itt ugrálnak a fejembe ezek a dolgok..
Ti hisztek abban hogy akár Isten valamilyen módon nekem azt "üzente.. " hogy másokon kell segítenem.. ? vagy valamilyen módon ehez ragaszkodok?
hogy Eü-ben dolgozhaassakk.. (annak ellenére hogy szar itt M.o.-on az Eü.
( Amugy más Nemzetközi ElsősegélyNyújtó lettem.. elvégeztem egy vizsgát :D )
Csak akkor fogod tudni teljesen feldolgozni a múltat, és a veled történteket, ha lesz egy stabil érzelmi alapod, stabil családi háttered, és te is biztonságan érzed magad testileg-lelkileg-érzelmileg, ez évekbe is telhet. Ezt nem tudod siettetni, mert mihelyst valami megint felbolygatja az életed mindig az adott helyzet megszokásával vagy elfoglalva, keresve a stabilitást.
Az írásodból az is kiderül, hogy bármilyen jó ér esetleg, mostanra már beléd ivódott a gondolat, hogy 'de vajon meddig tart ez?'. Maradj is addig begubózva, amíg úgy érzed, és vívd meg a csatáidat, mert ez is a felgyülemlett feszültség egyfajta kieresztése, levezetése amire szükséged van. Nem kell semmit siettetni, ez sajnos ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!