Nálatok is szokott olyan lenni, hogy a párotok úgy beszél veletek, mint egy kivert kutyával se?
Jól van, azért nem kell túldramatizálni. Kérdező, jól látod a helyzetet, és ezt beszéld meg vele. Azt, ha ideges, ne rajtad vezesse le.
Gondolom, még nem sokszor fordult elő, és mivel másnap bocsánatot kért, ezért ő is belátta, hogy hibázott, és valljuk be, nem vert meg, és nem is minden nap fordul elő, tehát nem tart lelki terrorban sem.
Ettől még nem volt szép viselkedés, de szerintem ha ezt neki elmondod, akkor ő is be fogja látni. Nem beszélünk így senkivel, akkor se, ha idegesek vagyunk. A helyedben én se hagynám, és ezt vele is közölném.
" jaj fogd már be a pofádat, nem látod, hogy gondom van"
es erre te behuztad fuled farkad? :D
Nem, de ha látom, hogy feszült, ideges, akkor soha nem kérdezhetem, hogy mi a baja. Ha megnyugszik magától is elmondja.
Érthető, hogy kiborult, akkor is, ha rosszul reagálta le.
Nem kell mindenből tragédiát csinálni.
Csak nem te vagy az aki a macskáját az exnő és a pasija közös becenevéről akarta elnevezni?
Mert ha igen aranyoska, akkor tudd, hogy akkorát buktál mint Rottenbiller:D
Ki is másolom:
"Egy időben az exem aktuális nőcije állandóan privátokat irkált, és iszonyatosan szerette volna tudni a becenevemet. Természetesen mindezt az expasi tudta nélkül.Végül megmondtam neki, legyen egy jó napja szegényke szürke életkéjébe:D "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!