Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kellet eltitkolnia...

Miért kellet eltitkolnia elöttem a feleségét?

Figyelt kérdés

Most tudom,hogy ti úgyis azt fogjátok írni,hogy ezt csakis ő tudja,de mivel őt már nem tudom megkérdezni,ezért próbálom meg itt.

1995-ben születtem,teljesen véletlenül,nem is voltam tervbe véve. Van 3 féltestvérem akik idösebbek nálam,ők se akarták,hogy megszülessek. Apum és anyum nem házasodtak össze,csak együtt éltek kb 3 évig. 1 éve voltak együtt,mikor én születtem. Amikor apum elköltözött,nem nagyon tartottuk a kapcsolatot,de néha találkoztunk ( kb 2 hónaponta 1* 2 órát). Sajnos apum kórházba került és 2008 novemberében meghalt. Természetesen elmentem a temetésre,de ott kiderült,hogy több,mint 10 éve házasságban élt. Nem értem,hogy ezt,hogy nem mondta el nekem,mert nekem még azt se mondta,hogy barátnője van. Amikor találkoztunk,akkor általában a városban,nála sose voltam,pedig néha felajánlotta,hogy elmehetek,hozzá én meg mondtam,hogy jó,de csak ennyiben maradt a dolog. Engem nagyon bánt máig a dolog és becsapottnak érzem magam. A Mamámtól nem tudom megkérdezni semmit,mert nem vagyunk olyan kapcsolatban.

Köszönöm,hogy elolvastad!

2010. jan. 30. 21:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,a hasznos válaszokat! Az utolsó elötti és utolsónak különösen :D
2010. febr. 2. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!