Mit tegyek ha szüleim tönkre tesznek?
Figyelt kérdés
15 ves vagyok és tudom hogy még elég fiatal, és mindenki arra gondol hogy ez az egész csak azért van ,mert tini vok, de ez nem így van! 9 éves koróm óta megőrülök tőlük és egyre rosszabul bírom! Mindig beleszólnak az életembe, oda rángatnak ahova nem akarok menni olyan helyzetekbe kényszerítenek amit nem akarok ha a suliból 4esnél rosszabb jegyet viszek haza megvernek, a 4esnél csak ordítanak, a sportról meg ne is beszéljünk, olyan sportot csináltatnak velem amit nem akarok . ha megszólalok az álmaimmal kapcsolatban csak kinevetnek....:'( mindenért engem hibáztatnak és amikor lebuknak hogy ők csinálták akk is vagy rámfogják vagy kitalálnak valami mást ami miatt megbüntethetnek, ... ha kilok magamért akk azt mondják ordítok és megvernek....:( nem tudom mi legyen már nem érem értelmét az életemnek, töbszörösen öngyílkos akartam lenni, nem akarok élni, nincs miért....:( most mit tegyek???2010. jan. 30. 16:08
21/21 anonim válasza:
Nekem pont ez a munkám! És én tudom hány gyerek van el kereredve ! És volt már páciensem aki majdnem öngyilkos lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!