Mit tegyek ha szüleim tönkre tesznek?
Vannak esetleg nagyszüleid,vagy nagybátyád/nagynénéd?
MM
Nincs valakid, akihez elköltözhetnél?
Em anyum engem is sokszor kinevet az álmaim miatt, és valamennyire tudom milyen neked, bár engem nem vernek meg, olyan sportot űzök amilyet akarok, ha rosszabb jegyet kapok nem szoktak kiakadni.De anyumnak soha egy kedves szava hozzám, mindig engem szivat vmiért.
Esetleg még ofődnek beszélhetsz a dologról, egyik bnőmet is verte anyuja hülyeségekért, és az ofőnk beszélte meg az anyjával, h ne verje meg...
Olvasd el Vavyan Fable-től a Jégtáncot. De ne állj bérgyilkosnak mint Jade:))
Tudom, hogy hülyén hangzik de vannak helyzetek ami elől nem lehet elfutni. Neked ilyen karma adódott, amiért őszinte részvétem, de mivel bevállaltad ezeket a szülőket és hozzájuk születtél, ez van.
Léteznek technikák, amikkel ki tudod zárni őket az elmédből, és segítenek hogy ne idegesítsenek annyira.. pl. buddhista meditáció (keress egy Kagyü csoportot a városodban, biztosan van.) Vagy keress egy pszichológust, és keressetek megoldást együtt (ha a szüleid szerint olyan kezelhetetlen vagy, biztosan fizetik :))) )
Vagy képzeld el, hogy te mennyi ideig vagy együtt velük, és úgy is kibírhatatlanok, ők viszont kénytelenek saját magukkal együtt élni a nap 24 órájában!!!
Fontos lenne hogy túljuss ezen és higgadt maradj, önbecsülést szerezz és elindulj az úton aminek a végén a magad lábára állsz. Úgy látszik, ők így támogatják ezt az utadat :)
Olvass sokat, az kikapcsol, és nagyon szégyellem magam ezért a tanácsért, de időnként hazudj nagyvonalúan, elegánsan (bombabiztos alibivel) a nyugalmadért, mert megérdemled hogy olyasmivel (is!) töltsd az idődet, ami jól esik, kisímít.
Próbálj Müller Pétert meg Csernust olvasni, plusz Szendi Gábort nagyon ajánlom, ha fogékony vagy rájuk.
És a Jégtáncot, nagyon fog tetszeni.
Az öngyilkosság pedig nem menő, de ha tényleg vernek, akkor fontold meg agyámhatóság-dolgot...
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!