Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy valamikori...

Szerintetek egy valamikori utcalányból lehet jó feleség?

Figyelt kérdés

Vagy kutyából nem lesz szalonna?

33/F

2010. jan. 30. 15:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kutyából nem lesz... nem is azért mert később megcsalna, de az ilyen nők szerintem lelkileg sérültek. Másrészt meg kitudja kitől mit szedett össze. Ha anno önszántából lett utcalány, akkor semmiképp.
2010. jan. 30. 16:03
 12/23 A kérdező kommentje:
Egy éve vagyunk együtt. A barátnőm már az elején elmondta, hogy mivel foglalkozott. Nem titkolódzott. Most fordult annyira komolyra a kapcsolatunk, hogy szeretném megkérni a kezét. Nincs semmilyen betegsége, senkitől nem szedett össze semmit, orvosi papír van róla. Önszántából csinálta, a pénz miatt. De a könnyen jött pénz gyorsan el is ment.
2010. jan. 30. 16:08
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez sokmindenen múlik szerintem. Eléggé jellemző, hogy a prostituáltak (főleg az utcasakriak) keményen drogfüggők is, tehát ugye ettől a függőségtől is meg kell szabadulni, ami már eleve nagyon nehéz. Ha ez megvan, akkor is van még egy csomó dolog. Pl. hogy bíznak-e benne, mert ha mindenki csak azt lesi, hogy mikor fog visszacsúszni, akkor ez könnyen meg is történik.

De még rengeteg dolognak kell teljesülnie ahhoz, hogy "normális" életet élhessen, szerintem ez kevés egykori prostituáltnak sikerül, de persze vannak kivételek.

2010. jan. 30. 16:08
 14/23 anonim ***** válasza:
70%
Talán lehet.Mint ahogy azokból a lányokból is lehet,akik ugyan nem az utcasarkon,hanem a bulikban dugnak összevissza,vagy sűrűn cserélgetik a partnerüket,mert tapasztalatokat akarnak szerezni,vagy csak élni akarnak.A szememben ők sem különbek az utcalányoknál,Sőt! Őket nem kényszeríti senki,semmi,az utcalányokat legtöbbször igen.
2010. jan. 30. 16:09
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted azt, hogy "kutyából nem lesz szalonna"? A prostituáltat nem a "vére" hajtja, nem azért megy el k.rvának, mert csillapíthatatlan szexuális étvágya van, vagy ilyesmi - nem szokták élvezi a fizetett aktust. Anyagi megfontolás hajtja őket, mely általában önbizalomzavarral párosul - sok prostituáltat pl. bántalmaztak korábban -, illetve sokukat kényszerítik a prostitúcióra.

Ha igazán szereted őt és képes vagy NEHEZTELÉS, GYANAKVÁS stb. NÉLKÜL tudomásul venni a múltját, akkor vedd el.

2010. jan. 30. 16:25
 16/23 A kérdező kommentje:
Hát az igaz, hogy önbizalma az nincs sok. Folyton kérdezgeti, hogy tényleg szeretem e, és hogy mit gondolok, hogy szerintem ő jó nő?
2010. jan. 30. 16:39
 17/23 anonim ***** válasza:
66%
Vállald be, kérd meg a kezét! Lehet belőle egy jó házasság is. Ha képes vagy elfelejteni a múltját és nem emlegeted fel neki soha, semmilyen körülmények között, meg fog nyugodni. Valószinű ő is normális életre vágyik.
2010. jan. 30. 18:33
 18/23 anonim ***** válasza:
64%
Lehetséges, hogy jó feleség lesz belőle. Ha annyira komoly a kapcsolat, és a szerelem próbáld meg, csak nehogy nagyot koppanj. Az ilyen nőket akik ezzel foglalkoznak/ foglalkoztak (önszántukból) elitélem. Mert szerintem semmilyen erkölcsi normája nincs. Nekem nem lenne gyomrom ahhoz hogy pénzért eladjam magamat. De ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák.... Sok szerencsét kivánok neked!
2010. jan. 30. 18:55
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
utolsónak.egyébként le lehet engem ezért pontozni,de ha nincs semmi más,de komolyan semmi amivel pénzt lehetne csinálni,akkor képes eladni a testét valaki,ez a nyomorúság nem egy embert rávesz,hogy megtegye....
2010. jan. 30. 19:33
 20/23 anonim ***** válasza:

Es o tenyleg az utcan allt? Azert ez durva.

Ha a penzet ilyen konnyen elherdalta, mert azt irod, hogy nem maradt belole semmi, az nem jo!

Most sem tudja gondolom beosztani a penzet.

Nezd, egy olyan becsuletes, jo felesegnek, anyanak mondott nobol is lehet rossz feleseg es hutlen tars, akirol korabban ezt senki el nem tudta kepzelni.

Es a kur.abol is lehet normalis feleseg. Remelhetoleg.

De 1 ev utan miert akarod megkerni a kezet? Raertek meg arra, elobb ismerd meg nagyon jol a lanyt es vard meg amig elmulik a "rozsaszin felho". Ha az elmult, es mar realisan latjatok a dolgokat, nem pedig a szerelemtol homalyos szemeitekkel, akkor kerd meg a kezet, es akkor gondoljal csak komolyabb dolgokra. Egy hazassag komoly dolog, ha megkered a kezet, az mar azt jelenti, hogy szeretned, hogy a feleseged legyen. Szerintem varjal meg.

2010. jan. 31. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!