Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy valamikori...

Szerintetek egy valamikori utcalányból lehet jó feleség?

Figyelt kérdés

Vagy kutyából nem lesz szalonna?

33/F

2010. jan. 30. 15:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
igen lehet,ismerek 1-2-t,bár már jó ideje nem hallottam róluk,de úgy tudom minden rendben van,kapcsolatban vannak,gyerekeik születtek és nem is csinálják már azt amit azelőtt!
2010. jan. 30. 15:39
 2/23 anonim ***** válasza:
25%

"Egész éltében" utca lány volt, vagy csak egy rövid ideig?

Akart utca lány lenni, vagy csak muszáj volt, de soha nem vágyott erre?

..és hány éves? 33?

Szerintem ha akar, akkor lehet.

2010. jan. 30. 15:39
 3/23 anonim ***** válasza:
80%
Ha van eleg penz siman lehet.Hidd el nem elvezetbol dugnak ok sem.Muszajbol.
2010. jan. 30. 15:40
 4/23 anonim ***** válasza:
56%
mmm ja :)) F, akkor bocs.
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez csak a valamikori utcalányon múlik, lehetni lehet.
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet változni, ha akar... Csak hidd el te is, hogy meg tud változni... Én is megváltoztam pár dologban(nem voltam utcalány:)), csak sajnos aki miatt tettem, az nem hiszi el...

25/L

2010. jan. 30. 15:41
 7/23 anonim ***** válasza:
38%
Az utcalányoknak van egy stílusa, amitől szerintem nem tud soha megszabadulni. Lehet belőlük jó családanya, és jó feleség is, de nekem nem kellene feleségnek egyik sem. De ez csak az én véleményem.
2010. jan. 30. 15:53
 8/23 anonim ***** válasza:
83%

Nem azért utcalány, mert nem egy hűséges típus, csak a pénz miatt csinálja. Ha megváltozik az anyagi helyzete ugyanúgy lehet jó feleség.

Szeretni attól még tud..

2010. jan. 30. 15:57
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
Lehet. Én ismertem egy ilyen nőt /hivatásos volt/ és férjhez ment egy baromi jóképű magas, göndörhajú kék szemű funkcionáriushoz /ráadásul!!/ A férfiről is tudták, kit vett el. Ez a nő kifogástalan feleség lett, szült egy fiút is. Ezek után lángszóróval irtotta volna a prostituáltakat, annyira ellenük fordult.
2010. jan. 30. 15:58
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
Én ismerek olyat hogy k*rva volt, de felhagyott vele van férje és 2 szép gyereke. Későbbiekben elmondta hogy kiélte már magát.. és szeretne nyugi életett élni. ennek már 12 éve és mindig együtt vannak.
2010. jan. 30. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!