(Házas) párok, ti is szoktatok inni hétvégenként?
mi pont nem hétvégente, mert párom péntek-szombat éjszaka dolgozik. hétközben néha leülünk a közeli pubba sörözni vagy forralt borozni, vagy átmegyünk barátokhoz egy-két sörre. ereszdelahajam egyre ritkábban van a diploma közeledtével, kb 1-2 havonta ha koncertre megyünk. de olyankor sem a sárga földig.
egyébként szerintem a kapcsolat szempontjából még hasznos is lehet, ilyenkor előjöhetnek azok a problémák, amikről még annak sincs fogalma, akiben felmerül, így lehetőség van az elején megbeszélni.
21L,22F
Részegségig nem, de inni szoktunk!
Mi általában közösen főzőcskézünk itthon, akár bográcsban is hétvégente. Akkor megiszunk egy-két üveg sort, vagy egy-két pohár bort.
De részegek nem szoktunk lenni, tudjuk,hogy mennyi az elég!
Mi szoktunk iszogatni,de mi is inkább hétvégén,ha ketten vagyunk akkor 1-2 üveg bort megiszunk ketten.Ha társaságba vagyunk,akkor is valahogy így alakul,csak akkor egy két kupica rövid is beszokott csúszni.Hétköznap nagyon ritkán egy egy pohár bort megiszunk vacsora után.De az elég ritka.A hétvégi italozás az 2-3 hetente szokott lenni,hol kettesbe,hol társaságba.
30/f 29/n
Mi ennél lényegesen ritkábban iszunk... Úgy 1-2 havonta 1-2 pohár bort vagy felest, nyáron valamivel gyakrabban sört. A párom egy hobbiírásának angolra fordításhoz iszik pár felest alkalmanként, évi néhányszor, egy este alatt. Bulik, ismerősök... Nincs sok ilyen alkalom és nem is kell. Van, hogy kiesik 4 hónap, nem tűnik fel. Íz és hangulat miatt iszom számomra elfogadható minőségű italokat. Az első (teljesen jó) whiskynk néhány évig tartott... :D Viszont ha egy nap iszom, akkor úgy egy hétig semmiképp. Ezért lennék bajban egy nem elálló üveg bor kibontásakor (a tokaji aszú való nekem, nagyon sokáig eláll, finom és egyszerre fél deci is elég nekem, bor létére), szerencsére a párom napok alatt megbírkózik a rá eső néhány decivel :)
De semmi bajom a gyakoribb kulturált italfogyasztással sem, csak nekem az sok lenne.
Ugy latom itt az a jo ha iszik valaki, ha nem iszik akkor lepontozzatok:)
Mi nagyon ritkan iszunk, a pasom most volt "ceges" bulin (virslisutes kollegakkal), ott ivott csak. Havonta-kethavonta ha egy sort iszunk, sokat mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!