Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » (Házas) párok, ti is szoktatok...

(Házas) párok, ti is szoktatok inni hétvégenként?

Figyelt kérdés
Az ismerõseim többsége minden hètvègèn fogyaszt alkoholt a pàrjàval,nem is keveset.Van olyan munkatàrsam is,aki nem is szokott emlékezni arra,ami késõ este történik,és ez minden pénteken és szombaton ìgy van nàla màr évek óta.Vannak akik hétközben is isznak,de inkàbb az a jellemzõ,hogy csak hétvégenként,de akkor elég nagy mennyiséget fogyasztanak.Hozzàtenném,hogy teljesen normàlis kinézetü nõkrõl/férfiakról van szò(20-as,30-as korosztàly,)akikröl az ember nem is feltételezné,hogy rendszeresen isznak.Nem itélkezek senki felett,ha jò nekik akkor csinàljàk,csak érdekelne,hogy mennyire jellemzõ ez manapsàg.
2014. nov. 27. 14:02
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Huszonévesek vagyunk, nyáron gyakran sörözünk (1-1 sör fejenként), télen forraltborozunk, párszor csináltam gesztenyelikőrt 1-1 pohárnyit, illetve megfázásos időszakban lehúzunk néha egy pálinkát. Annyit sosem iszunk, hogy becsípjünk tőle, se itthon sem társaságban, jó, talán egyszer egy évben, de szerintem ezzel is sokat mondok. Ismeretségi körömben sem tudok ilyet, mindenki fogyaszt valamennyi alkoholt, de nem részegedik le.
2014. nov. 27. 14:12
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktunk. Férjem sosem, én időnként, pl. nyáron egy jó pohár sört, szilveszterkor pezsgőt, alkalmakkor esetleg bort. Töményet sosem. Szóval csak akkor, ha alkalom van, ez alól csak a sör kivétel melegben.
2014. nov. 27. 14:15
 13/45 anonim ***** válasza:
93%

Heti 1-2x megiszunk egy doboz sört (pl. film közben), de most átálltunk a forralt borra, mert hűvös van :)

Nyáron mondjuk napi 1-2 ízesített sör megvolt, de az tuningolt üdítő, kb.

2014. nov. 27. 14:17
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Szoktunk időnként iszogatni otthon is, társaságban is. De nem rúgunk be. Néhány pohár bor vagy pezsgő, nyáron sör.

És nem minden hétvégén, inkább alkalmakkor.

De néha csak úgy ketten is megiszunk egy pohár bort vacsora után.

2014. nov. 27. 14:17
 15/45 A kérdező kommentje:
Ezek szerint csak nekem vannak ilyen érdekes baràtaim/munkatàrsaim.Èn is szeretek inni,de azért nem minden hètvègén,és nem annyit,hogy emlékezetkiesésem legyen.
2014. nov. 27. 14:20
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

22 és 25 évesek vagyunk. Esténként szoktunk borozni, wishkyt is iszunk, néha sört...

Előfordul, hogy becsípünk, de kettesben nem iszunk részegségig.

2014. nov. 27. 14:22
 17/45 anonim ***** válasza:

Nem szoktunk inni (csak azért mert hétvége van)

Néha este ha megkívánjuk, akkor megiszunk 1-2 pohár bort vagy pezsgőt az esti film mellé, de ez úgy éves szinten 5-6 üveg maximum.

2014. nov. 27. 14:23
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Szoktunk inni. Az én szüleim Tokaj környékéről származnak, én is éltem arrafelé gyerekkoromban. Szeretem a minőségi borokat. Mindig van itthon bor, mert apáék szoktak hozni a pincéjükből, és hetente 1-2 alkalommal iszunk is belőle a párommal vacsihoz vagy ebédhez. De csak 1-1 pohárral, nem mértéktelenül, mint a fiatalok nagy többsége. Nem az a cél, hogy lerészegedjünk.
2014. nov. 27. 14:25
 19/45 anonim ***** válasza:
91%

Nem minden hétvégén, de időnként szoktunk.

Ha barátokkal találkozunk, vagy beülünk valahova, vagy valamelyikünk vendégül látja a többieket, akkor egy-két sör elfogy fejenként, a fiúk néha isznak 1-1 pálinkát. Ilyenkor télen a vásárokban iszunk forralt bort.

Pezsgőt ritkán, a csajos estéken szoktunk inni.

De soha nem filmszakadásig, max mosolygásig, mondjuk az is tény, hogy mindannyian bírjuk az alkoholt, nehezen rúgunk be, de nem is vágyunk rá.

26N 27F

2014. nov. 27. 14:27
 20/45 anonim ***** válasza:
Nem. Alkalomadtán, mértékkel iszunk alkoholt mindketten. Be is tenné a kiskaput, ha minden hétvégén matt részegre innánk magunkat...nem is értem ebben mi a poén??! 29/nő
2014. nov. 27. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!