Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb nő, társra vágyik,...

A legtöbb nő, társra vágyik, akire számíthat, majd amikor megkapja és a férfi minden kritériumnak megfelel, még is miért dönt úgy sok nő, hogy még is a szabadabb életet választja?

Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 09:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

10:01-es remekul osszefoglalta, nem lehet hozzatenni semmit, hacsak nem azt, hogy mi ferfiak se mindig ertekeljuk ami jut nekunk, vagy sokszor mar csak keson.

30F

2014. nov. 27. 10:16
 12/20 A kérdező kommentje:

ma 10:16

Ez is igaz.Bár én azt mondom,aki megszenvedett bizonyos dolgokat,más más nőkkel,az értékeli azt ami jó.Magamból kiindulva,persze amit mondtál az nőkre is igaz.

Nekem is volt párszor hogy dobtak(nem nem most még régebben),3 nőnél is volt olyan hogy sírva jött vissza,hogy kezdjük újra.Mert amióta nem vagyok benne,hiányzik nekik valami az életükből és mekkora barmok voltak,mert még egy ilyen embert úgy sem találnak,abból csak 1 talált,a többi kergeti a herceget fehérlovon,rájöttek hogy én voltam nekik a herceg,de akkor már késő volt.Sajnos ez nem csak ránk igaz,hanem nőkre is,nőknek is lehetnek rossz döntéseik.

2014. nov. 27. 10:23
 13/20 A kérdező kommentje:
*benne az életükbe
2014. nov. 27. 10:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Bennem is állandóan küzd ez a kettősség. Én 20 év után váltam el és pár évet egyedül éltem, megszoktam, hogy senki nem szól bele a dolgaimba. Felelősség, de ugyanakkor hatalmas szabadság is.

Három éve megismerkedtem valakivel, akivel minden szempontból összeillünk, szeretem és ő is szeret engem, együtt lakunk, mégis olykor visszavágyom a régi életembe, amikor nem kellett senkihez igazodnom, teljesen szabad voltam, bármit csinálhattam. Szóval aki belekóstolt a teljes szabadságba, annak nagyon nehéz már "visszafelé" élni, mert bármilyen szabad is a kapcsolatában az ember, az mégiscsak nagyobb kötöttség, mint a szabadság.

Számtalanszor mérlegre tettem a dolgokat és mindig oda jutottam, hogy hosszú évek óta kerestem azt az embert, aki mellett most élek és bár sokszor nem egyszerű a kompromisszum, de megéri.

2014. nov. 27. 10:34
 15/20 anonim ***** válasza:

9-es, igen. Nem is írtam, hogy a férfinek nem kell tennie egy kapcsolatért, csak a kérdés a nőkről szólt így arról írtam.

Másrészt a nők "általában" fogékonyabbak a romantikus dolgokra, nekik többször vannak habos babos dédelgetett álmaik meg elképzeléseik arról, hogy mi hogyan fog majd történni amikor eljő a nagy Ő. A valóság persze koránt sem egyezik a képzelettel.

Ez egy egyszerű konkrét kérdés volt, ne lássunk bele ennél többet és ne vigyük el a társalgást abba az irányba, hogy a pasik is így meg a pasik is úgy... Mindenki ellen és mellett fel lehet hozni érveket, ez természetes, és nyilván a kérdés nem a nők ellen szól, hanem csak egy kiragadott társadalmi jelenségről van szó, ami bizony létezik, sok minden mással együtt.

A múltkor volt egy kérdés, konkrétan az apukákhoz szólt, hogy van-e aki megbánta a gyerekvállalást, és miért. Persze a végén egy rakás nő ott volt, és bizonygatták, hogy a férfiak márpedig nem értékelik a házimunkát amit a gyerek mellett végeznek. WTF? Ezt ha lehet ne ismételjük meg!

2014. nov. 27. 10:45
 16/20 A kérdező kommentje:

Így van,ne jöjjünk megint a férfiakkal,mert a kérdés nem arról szól,és még nem is általánosítás,ahogy az utolsó válaszadó írta,inkább társadalmi jelenség.

Sajnos vagy nem sajnos,sok nő tényleg egy mézes,mázas rózsaszín kapcsolatban szeretne élni,ami persze lehetséges,de sajnos az nem sok embernek adatik meg hogy védjék a kis világukat,gondolok az ilyen párokra.Sajnos az élet szürke hétköznapjai és a gonosz emberek,keresztbe tehetnek az ilyen filmbe illő kapcsolatoknak.Nem mondom hogy nincs ilyen,mert van,de sajnos az élet sokszor és a körülöttünk levő jóindulatú emberek,ami kis hazánkban jó számmal akad,sajnos ezt keresztbe húzhatják,és nem másokat hibáztatok ezzek kapcsolatban,hanem egyszerűen az ilyen párok nagyon érzékenyen reagálnak a külvilágra.Nekem ez a tapasztalatom,saját magamon is.

2014. nov. 27. 10:53
 17/20 anonim ***** válasza:
A normalis nok nem ilyenek. Csak azok ugyen nem hangoskodnak, nem kelletik magukat igy nem figyeltek fel rajuk, tul unalmasak nekek. Ennyi.
2014. nov. 27. 12:03
 18/20 anonim ***** válasza:
5%

Milyen az ideális férfi?

Jóképű, sportos, erős, van egzisztenciája, jól keres, jó végzettsége, jó munkahelye van, figyelmes, humoros, sosem káromkodik, nem iszik, nem jár el meccset nézni a haverokkal, nem dohányzik, más nőre rá sem néz, takarít, porszívózik, mosogat, főz, és naponta 2x jól megdugaszol.

Hát, az ilyen nem férfi, hanem díszb**i. Mindenesetre jó keresgélést.

2014. nov. 27. 12:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Nagyot tévedsz!Én kedvelem az ilyen nőket.Nem kell nekem kirakat baba.Oké nézzel ki jól de az nem a pláza cicát jelenti,én szeretem a szolid csinos nőket,akiknek van lelke és kifinomult,ami nem egyenlő a ku..rvás kinézettel.Szeretem a visszafogott nőket,persze ne egy kettőt szólni nem tudok legyen,de nyilván ez férfiba sem vonzó a nőknek.Eddig az összes nő aki volt az életembe,mind a lelke miatt szerettem.Persze nyilván azért mentem oda mert tetszett is,de egy nő is elöbb az alapján megy oda valakihez,vagy az alapján viszonozza a közeledést és utánna dönt.Miattam lehet valaki bomba nő,ha kettőt nem tudok vele beszélgetni.Ne legyen bányarém,de ez mondjuk megint olyan dolog,hogy mindenkinek más a szép.
2014. nov. 27. 12:22
 20/20 anonim ***** válasza:
talán NOKET kéne valsztani, és nem tudni bundi cicababákat, akik megszokták, hogy korulottuk forog a világ, aztán ha találnak jobbat, akkor mehetsz, ahova akarsz.
2014. nov. 27. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!