Családok! Mennyi a keresetetek? Hol dolgoztok?
Közalkalmazottként dolgozom, havi 77.290 Forintért.
Most szembesültem vele, hogy 2 év letöltött munkaviszony után fog ez "emelkedni" 78.600 Forintra.
10 év után is csak 84.000-nél tartanék.
A 100 ezer már csak álomhatár marad.
Gondolom sokan vannak hasonlóan rossz helyzetben,
de akad azért, aki 150-200-250 ezret keres és munkatársam az illető..
Szóval érdekelne, hogy ki mennyit, és merre?
Én 140-180 között keresek,az élettársam 150-200 között,attól függően mennyit dolgozunk.
Vendéglátósok vagyunk mind a ketten ,látszólag jó fizetés,de ha belegondolok mennyit dolgozunk érte,12-14 órákat ,és mennyit "találkozunk" .. hát úgy már nem annyira .
"Ez az amit nem ertek miert keres egy programozo informatikus 460ezret???"
Nem az a lenyeg hogy mennyit dolgozik, hanem az hogy mit tud.
A munkaero arat is ugyanugy a piac szabalyozza, amibol sok van az olcso, amibol keves az meg draga. Betanitott munkast talalsz ezret barmikor, de egy kvalifikalt mernok vagy informatikus ritka, honapokig keresgelnek a cegek mire talalnak egyet amelyik megfelel. nyilvan neki tobbet kell fizetni, mert mas cegek is keresgelnek am...
A férjem 400 ezer + 20 ezer cafeteria körül kap, multinál gépészmérnök.
Én egy biztosító ügyfélszolgálatán voltam, ott 120 ezret + 20 ezer cafeteria + havi bónusz (5-30 ezer között) kerestem.
Jelenleg gyeden vagyok a második gyerkőccel, 86 ezer körül kapok.
A családi kasszába még jön a két csp és adókedvezmények.
A programozó azért keres sokat, mert a tudása hiánycikk, és minnél specifikusabb annál többet keres még bőven 450-nél is.
Azok akik hiányszakmában, vagy nagyon keresett helyen dolgoznak, mindig sokat fognak keresni, mert bármikor válthatnak melót és nehéz a helyükre találni valakit, így a munkaadó érdekelt abban, hogy megtartsa őket. Erre pedig a legalkalmasabb eszköz a magas fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!