A minimálbér Magyarországon szakmunkásként NETTÓ 66 ezer forint. A bruttója pedig ennek 101 ezer forint.
2014. nov. 26. 10:59
23/60 anonim válasza:
A férjem az egyik legnagyobb multinál kommunikációs (bonyolultabb és tágabb a munkaköre amúgy, egyszerűsítve írtam) szakember, ő netto 150 000 forintot keres (érik már azért az előléptetés, fizetésemelés), én most még itthon vagyok gyesen illetve tanulok, egyébként ha leszakvizsgázom ügyvéd leszek, itt nyilván változó a havi bevétel.
2014. nov. 26. 11:08
24/60 anonim válasza:
Én bankban dolgozok ügyfélszolgálaton és pénztárban, 160 a nettóm.
A férjem programozó informatikus, ő 460 körül kap.
Ehhez jön mindkettőnknek cafetéria.
2014. nov. 26. 11:09
25/60 anonim válasza:
Párom szalagvezető én pedig szerelő vagyok.
Ő 200at kap én olyan 160at.plusz három havonta összesen negyvenezer cafateria.a fenti összegek túlöra függvényében változhatnak.
2014. nov. 26. 11:21
26/60 anonim válasza:
Ez az amit nem ertek miert keres egy programozo informatikus 460ezret???Tiszta vicc hogy mas ember 3honap keres ennyit,es nem hinnem hogy 3x annyit dolgozik erte
2014. nov. 26. 11:22
27/60 anonim válasza:
Utolsó, ez van, a informatikusoké a jövő. Ennél sokkal de sokkal többet is keresnek. Olyan dolgokhoz értenek, amikhez mi nem. Nagyon sokmindennel megkönyítik az életünket. Én nem sajnálom tőlük.
2014. nov. 26. 11:24
28/60 anonim válasza:
26: mert sok pénzt hoz a cégnek.
2014. nov. 26. 11:27
29/60 anonim válasza:
#26-os én is programozó vagyok (webfejlesztő), van egy weboldal ötletem ami szó szerint milliókat tudna hozni, csak bennem van az ellenérv...mert annyira megkönnyítené sok fiatal életét, hogy szó szerint elbutulnának jó páran, mert a weboldal helyettük "gondolkodna"...1-1 fiatal napi pár órás lecke írás meg tanulás helyett ezt az oldalt használhatná...rengeteg időt megtudnának spórolni, de cserébe nem a fejükben lenne a tudás...sok kényelmi funkció van amit a programozók eltudnak hozni...jelenleg 2 ilyen projekten is dolgozom (nem munkahelyi, külön plusz pénzért)...főállás mellett a mellék állással több pénzt tudok keresni (akár 2-3x annyit mint a főállásommal, ami minimálbér)...konkrétumokat nem mondok, de több olyan programot ismerek ami rengeteg időt megspórol az embereknek...és ugye az idő pénz...de azért vannak határok...de a kereslet szabja meg inkább a bérezést...
2014. nov. 26. 11:31
30/60 A kérdező kommentje:
Huha, rengeteg válasz érkezett :)
De azért akadnak itt bőven akik 100 ezer felett kapnak.
Nagyon nem jó ez így, mert 10-20 év múlva is itt fogok tartani, messze a 100 zertől. (pedig a 100e Ft sem sok, de nekem csak álomhatár marad akkor sajnos...)
Munktá pedig hiába keresek másikat, nem túl könnyű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!