Miért van olyan anya, aki nem szereti és nem fogadja el a gyerekét?
Figyelt kérdés
Ahogy itt a babás kérdéseket olvasom, mindenki odavan a picijéért. Akkor engem miért nem szerettek gyerekkoromban?2010. jan. 30. 11:50
11/12 anonim válasza:
Az én anyám esetében szerintem ennek egyszerűen az az oka, hogy pszichopata. Azóta gondolom így, hogy olvastam Robert D. Hare-nak a Kímélet nélkül, avagy a köztünk élő pszichopaták sokkoló világa c. könyvét. Ajánlom neked is.
12/12 anonim válasza:
Ne álmodozzatok, sokan vannak így, csak erről nem illik mesélni mert ennek egy az élet legcsodásabb rózsaszín álmának kell lennie! Pedig ez nem így van. Sokan csak a társadalom nyomása miatt szülnek, mert már mindenkinek van, és azt úgy kell vagy mert ha elvetetik akkor gyilkosok lesznek... Sokan vannak akik nem akarnak gyereket de még nem tart ott a sok korlátolt ember hogy ezt elfogadja. És sok ember van akit lehet befolyásolni, és ezért szül... Persze az is lehet hogy anyukád beteg, valami szellemi gondja van, de el kéne fogadni hogy sok ember nem akar gyereket és nem is szereti őket. Ettől te nem vagy rossz ember, ugyanúgy megérdemled a szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!