Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én nagyon vagyok egy kis...

Én nagyon vagyok egy kis babara de a párom nem de mindig azt mondja hogyha véletlen becsúszna egy gyerek akkor meg tartanánk. Sokat gondoltam arra hogy titokba abba hagyom a gyógyszert szedését de azt nem nagyon tartanám tiszta dolognak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 11:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6%

14.59

kicsit erös volt nem gondolod!?

2010. jan. 30. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, ha valaki akar gyereket, valaki meg nem, hanem az, ha ez nem közös döntés, és egyik ráerőlteti akaratát a másikra, akár a gyerekvállalás akár a gyermektelenség. Ha valaki gyereket akar, a párja meg nem (vagy még nem, csak később), és mégis valahogy kijátssza a párját, aki meg erre nincs felkészülve, az a gyereknek árt a legtöbbet. Aki ilyen játszmák miatt jött a világra, annak nagyon rossz úgy felnőnie, hogy az egyik szülő nem akarta, mert ezt általában érezteti is, ha nincs felkészülve a gyerekvállalásra.
2010. jan. 30. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem korrekt dolog abbahagyni a gyógyszerszedést, és aztán rákényszeríteni a pasira a gyereket.

A gyerekkel szemben se szép, mert így 99 százalék, hogy lesz egy olyan apja, aki sz.rik a fejére. Erre még akkor is jó esély van, ha a pár eredetileg közösen akarja a gyereket - de így aztán tuti elintézed neki ezt a felemelő érzést (tapasztalat :S )

Más az, ha eleve egyedül vállalod, és kiskorától abban neveled, hogy Te ezt így akartad. Akkor nincs az a tudat, hogy ő valakinek nem kellett. Na de így... :S

Azt meg te döntöd el, hogy vársz-e a pasidra, vagy a gyerek fontosabb, és vállalod egyedül, vagy mással, aki akar. De ne csapj be senkit...

2010. jan. 30. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Tudod ezek a dolgok hova vezetnek? Hogy majd nevelheted egyedül a gyereked! A ti kapcsolatotoknak annyi. Így is de úgy is ha megteszed.
2010. jan. 31. 15:19
 15/15 eta8007 ***** válasza:
Ilyet ne tégy, még akkor lehet gond, ha tényleg becsúszik. A párom ugyanezt mondta és mikor terhes lettem boldogan lobogtattam a pozitív tesztet, ő meg közölte, ha megtartom elköltözik...
2013. máj. 25. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!