Ma is gyakori még a családokban, hogy a férjnek van jogsija csak és ő mindig a sofőr?
Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 14:36
11/31 anonim válasza:
Nálunk csak a férjemnek van jogsija, én általában tömegközlekedéssel, vagy biciklivel járok. (Meg ugye van, hogy a férjem visz, de csak ha együtt megyünk valahová.) A férjem nagyon szeretné, ha megtanulnék vezetni, de nem érzem rá magam alkalmasnak. Sajnos a látásom nem az igazi, az autók fényszórójától pedig másodpercekre elvakulok. Pár éve voltam alkalmasságin, akkor átmentem, de nem érezném magam biztonságban.
12/31 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolatban vagy házasságban általában a férj vezessen, ha együtt mennek valahová. Én szeretek vezetni és biztonságban érzem ilyenkor magam és a családom is. Talán ritka esetekben átadnám a vezetést, ha fáradt lennék, de még nem volt erre példa. Egy férj legyen tökös a vezetéshez is!
13/31 anonim válasza:
Szerintem elég gyakori. Én nagyon sok nőt ismerek minden korosztályban 20-30-40-50, akiknek nincsen jogosítványuk.
Én úgy vettem észre, hogy még mindig sokkal nagyobb a jogosítvánnyal rendelkező férfiak száma.
Illetve sok nőt ismerek, aki valamikor ezer éve letette a vizsgát, de akkor vezetett utoljára.
Olyanból is sok van, ahol ha egy autó van, akkor azt szinte mindig a férfi vezeti.
14/31 anonim válasza:
33 éves vagyok, 17 éves korom óta van jogosítványom, a férjemnek 5 éve. Ha együtt megyünk hosszabb útra, általában ő vezet (volt egy autóbalesetem utasként 7 éve, azóta nem annyira szeretek vezetni), de hétköznap például nálam van a kocsi, városon belül én használom.
15/31 anonim válasza:
Nálunk is úgy van, de a párom már 42 nem is szeretném ha most kezdne el tanulni vezetni. Viszont ami ritka, hogy van egy férfi kollégám ahol meg csak a feleségnek van és viszi mindenhova :-)
16/31 anonim válasza:
Nekem 17 éves korom óta van jogsim, a nővéremnek és anyukámnak is van.Bár,csak én vezetek.
17/31 anonim válasza:
Én inkább azt látom, hogy jogsijuk van ugyan, de nem vezetnek. Aminek így szerintem semmi értelme. Max ritkán beülnek volán mögé, és mivel nem gyakorlottak, csoda, hogy balesetbe keverednek, vagy jobb esetben csak koccannak.
18/31 anonim válasza:
Szerintem ez a felállás nagyon ritka, legalábbis a környezetemben az. Inkább az idősebb korosztályban van ez így. Nálunk mindketten vezetünk, mikor kinek kell a kocsi, az vezet.
19/31 anonim válasza:
nálunk a legtöbb nőnek van jogsija a családban,és aktívan vezetünk is
ha viszont hárman megyünk valahova,akkor a férjem vezet,mert a fiam azt szereti,ha mellette ülök hátul,pedig már öt éves.nekem meg mindegy
Anyukámnak is van,Tesómnak is,Sógornőmnek is,bár ő nem vezet
20/31 anonim válasza:
Nalunk is igy van, ferjemnek van csak jogositvanya, en vetteme az autot o meg hasznalja... de tavasszal leteszem a jogsit!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!